Kendte

Amanda Bynes er kommet hjem

Af Marie Søndergaard 5. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Amanda Bynes er endelig blevet udskrevet fra den psykiatriske klinik, hvor hun har været indlagt i flere måneder. Læs her, hvad der nu skal ske med Amanda!

I juli blev skuespillerinden Amanda Bynes arresteret og tvangsindlagt på et psykiatrisk hospital, efter hun havde påsat en brand i en indkørsel. Det skete efter, Amanda længe havde opført sig underligt og blandt andet svinet en masse andre kendte på twitter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Amanda Bynes var bange på psykiatrisk hospital

Det viste sig, at Amanda Bynes var psykisk syg, men nu har hun heldigvis fået det bedre. Hun er blevet udskrevet fra den private klinik, hun var overflyttet til, og er flyttet hjem til sine forældre.

- Amanda er færdig med sin behandling på klinikken, og hun får det bedre og bedre hver dag, siger familiens advokat, Tamar Arminak.

Læs også: Amanda Bynes er psykisk syg

Amanda Bynes skal stadig gå i behandling, men behøver altså ikke længere at være indlagt på klinikken. Nu skal hun i stedet have et normalt liv op at køre igen.

Læs også: Hvad der sker for Amanda Bynes?

- Hun kigger på forskellige skoler med henblik på at uddanne sig inden for mode. Hun har tidligere snakket om, at hun gerne vil designe sin egen tøjkollektion, siger advokaten.

Hvor er vi glade for at høre, at det går bedre med Amanda! Hvad vil du gerne sige til hende?

AmandaBynes

"Du er grim @mileycyrus". Miley svarede i et radioshow: "For mig er det trist. Jeg heppede på hendes comeback".
"@rihanna Chris Brown slog dig, fordi du ikke er køn nok ... jeg har mødt dit grimme ansigt i virkeligheden. Du er ikke køn, du ved det!"
"@drake please lad være med at tro, du ser godt ud! Ad! ... Jeg vil dele grimme billeder af @Drake, hver gang jeg ser et! Ikke svært:) … Grimme øjne der sidder langt fra hinanden!"
"@zacefron har et grimt ansigt".
"Min mor er grim og gammel og desperat efter min opmærksomhed! Lad mig være i fred, min grimme mor!" Faktisk har Amanda kaldt alle i sin familie grim - på nær broderen Tommy.
"Grimt ansigt".
"Du er så grim, jeg vil ikke snakke med dig".
"Barack og Michelle Obama er grimme!"

MestLæste