Kendte

Amanda Bynes anholdt - igen!

Af Marie Søndergaard 30. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh nej, nu var det ellers lige begyndt at gå så godt for Amanda Bynes! Læs her, hvorfor hun nu igen er blevet anholdt.

I mange måneder har Amanda Bynes taget det roligt, boet hos sine forældre, brugt meget tid på sine hunde og er startet på universitetet. Men nu er det gået galt for Amanda igen, for søndag morgen blev hun anholdt på grund af mistanke om, at hun kørte bil i påvirket tilstand.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Amanda Bynes er blevet dømt

Den tidligere Disney-stjerne blev i 2012 anholdt for det samme, og det betyder, at hun denne gang kan risikere at komme i fængsel! Også selv om man har fundet ud af, at Amanda er psykisk syg, og hun var indlagt på et psykiatrisk hospital i et halvt år i 2013. Det var hendes psykiske sygdom, der gjorde, at hun i en lang periode opførte sig mærkeligt, svinede andre kendte på twitter og satte ild til en indkørsel.

Læs også: Amanda Bynes er psykisk syg

Det er ikke sikkert, at det var alkohol eller stoffer, der gjorde, at Amanda søndag kørte over for rødt og standsede hårdt op midt i krydset. Det kan også være, at det er en kombination af den medicin, hun tager for sin sygdom, og så noget smertestillende eller nogle andre piller.

Læs også: Amanda Bynes er tilbage på twitter

Vi er virkelig kede af at høre, at Amanda er i problemer igen! Hvad synes I om det hele?

AmandaBynes

"Du er grim @mileycyrus". Miley svarede i et radioshow: "For mig er det trist. Jeg heppede på hendes comeback".
"@rihanna Chris Brown slog dig, fordi du ikke er køn nok ... jeg har mødt dit grimme ansigt i virkeligheden. Du er ikke køn, du ved det!"
"@drake please lad være med at tro, du ser godt ud! Ad! ... Jeg vil dele grimme billeder af @Drake, hver gang jeg ser et! Ikke svært:) … Grimme øjne der sidder langt fra hinanden!"
"@zacefron har et grimt ansigt".
"Min mor er grim og gammel og desperat efter min opmærksomhed! Lad mig være i fred, min grimme mor!" Faktisk har Amanda kaldt alle i sin familie grim - på nær broderen Tommy.
"Grimt ansigt".
"Du er så grim, jeg vil ikke snakke med dig".
"Barack og Michelle Obama er grimme!"

MestLæste