Kendte

Amanda Bynes er tilbage på twitter

Af Marie Søndergaard 3. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Før Amanda Bynes blev indlagt på en psykiatrisk klinik, svinede hun andre kendte på twitter. Nu er hun tilbage på de sociale medier – se hendes første tweet her!

Der var ikke mange kendte, der gik fri for Amanda Bynes' negative kommentarer på twitter, for hun var nemlig ikke bange for at skrive lige præcis det, hun mente om de andre stjerner. Senere viste det sig, at Amanda er psykisk syg, og det var sygdommen, der fik hende til at skrive de onde tweets. Nu er Amanda så tilbage på twitter!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Amanda Bynes er blevet dømt

- Hej alle sammen. Jeg har travlt med at studere på @FIDM, men jeg vil bare gerne sige til mine fans, at jeg elsker jer. Xoxo Amanda, er det første tweet fra Amanda, siden hun blev indlagt på en psykiatrisk klinik i sommer.

Læs også: Amanda Bynes' første skoledag

Amanda Bynes har desuden slettet alle sine tidligere tweets, så det ser virkelig ud til, at hun har fået det bedre og er startet på en frisk. Nu læser hun på Fashion Institute of Design & Merchandising, og det er der blandt andet kommet den her tegning ud af:

AmandaBynes

"Du er grim @mileycyrus". Miley svarede i et radioshow: "For mig er det trist. Jeg heppede på hendes comeback".
"@rihanna Chris Brown slog dig, fordi du ikke er køn nok ... jeg har mødt dit grimme ansigt i virkeligheden. Du er ikke køn, du ved det!"
"@drake please lad være med at tro, du ser godt ud! Ad! ... Jeg vil dele grimme billeder af @Drake, hver gang jeg ser et! Ikke svært:) … Grimme øjne der sidder langt fra hinanden!"
"@zacefron har et grimt ansigt".
"Min mor er grim og gammel og desperat efter min opmærksomhed! Lad mig være i fred, min grimme mor!" Faktisk har Amanda kaldt alle i sin familie grim - på nær broderen Tommy.
"Grimt ansigt".
"Du er så grim, jeg vil ikke snakke med dig".
"Barack og Michelle Obama er grimme!"