Kendte

Familien knust over Amanda Bynes' beskyldning

Af Marie Søndergaard 13. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Wow! Amanda Bynes er kommet med en virkelig vild beskyldning, og det har efterladt hendes familie fuldstændigt knuste. Læs her, hvad hun beskylder sin far for!

Der er ikke nogen tvivl om, at den tidligere Disney-stjerne, Amanda Bynes, har haft det rigtig svært, efter hun forlod en behandlingsklinik for psykiske problemer - og det ser ud til, at hun stadig ikke er helt rask. På twitter har hun nemlig beskyldt sin far for at have misbrugt hende seksuelt - og bagefter undskyldt og skrevet, det ikke passede.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Amanda Bynes: - Jeg er forlovet

- Min far har aldrig gjort de ting. Det er mikrochippen i min hjerne, der fik mig til at skrive de ting, men min far bestemte, at den mikrochip skulle være der, skrev Amanda på twitter efter de vilde beskyldninger.

Amandas familie er blevet vildt kede af beskyldningerne fra Amanda, og hendes mor har valgt at forsvare sin mand.

Læs også: Amanda Bynes beskyldt for at stjæle

- Mit hjerte er knust på vegne af min mand gennem 47 år. Rick har været den bedste far og mand, en familie kan ønske sig. Han har aldrig misbrugt Amanda eller andre børn fysisk eller seksuelt. Beskyldningerne er så forfærdelige og kunne ikke være længere fra sandheden. Beskyldningerne kommer på grund af Amandas mentale tilstand i øjeblikket. Det er ikke virkeligt. Jeg er så ked af, at min mands person bliver hængt ud på den her måde, har Amandas mor sagt gennem sin advokat.

Læs også: Amanda Bynes anholdt - igen!

Amandas søskende har også fortalt medierne, hvor knuste de er over Amandas beskyldninger mod deres far. Der går i øvrigt historier om, at Amanda er blevet indlagt igen, og at den fyr, som hun siger, hun er forlovet med, ikke aner, hvad hun taler om. Det er svært at vide, hvad der er op og ned i sagen om Amanda.

Hvad tænker I om hele situationen?

Tweetssomstjernernefortryder

Øhm, Jaden prøver vist at være lidt filosofisk… Han skriver: ”Hvordan kan spejle være ægte, hvis vores øjne ikke er ægte?” Vi forstår det ikke helt. Det gjorde han vist heller ikke selv, for han slettede det igen.
Der var åbenbart et lille skænderi mellem Justin Bieber og hans pladeselskab Def Jam, og det fik Justin til at tweete: ”Jeg ville ønske, at Def Jam ville arbejde hårdere på mit projekt, pladeselskaber er skumle.” Han slettede det igen senere.
Da Liam Payne fik taget et billede, hvor han stod på en kant et højt sted, blev mange meget bekymrede og bange, og det fik ham til at undskylde over for sine fans og opfordre til ikke at gøre det samme.
Der kom mange underlige og lidt tarvelige tweets fra Amanda Bynes i en periode, men så viste det sig, at hun var psykisk syg og led af skizofreni, og hun blev indlagt. Nu er de onde tweets stoppet, men hun er nok ærgerlig over, at internettet husker alt. Der står: ”Zac Efron har et grimt ansigt”.
Skuespilleren fra ”Two And A Half Men”, der blev fyret på grund af sin dårlige opførsel, skrev sit telefonnummer til sine følgere, og siden måtte han skifte det for at slippe for utallige opkald. Ups!
Det var godt nok ikke Katy selv, der delte dette billede på twitter, men hendes mand der postede det fra hendes profil. Hun slettede det med det samme, og hun fortryder nok, at hun ikke var logget af!
”Billy Ray Cyrus, siden du ikke vil svare på mine beskeder, giver jeg dig en time til at fortælle sandheden, og ellers fortæller jeg den for dig”, skrev Miley til sin far, da de to var i et offentligt skænderi over Mileys opførsel, og truede tilsyneladende med at afsløre, hvad historien om hendes mor og fars skilsmisse er. Av!
Hi hi, det er noget liiiidt andet, du snakker om der Niall. Husk at tjekke, om stavekontrollen driver gæk med dig en anden gang!
”Nogle personer vil kaste en ven under en bus, hvis det vil få dem selv til at se bedre ud”, skrev Victoria Justice rettet mod Ariana Grande, fordi hun havde hentydet til, at serien ”Victorious” stoppede på grund af Victoria.
Da teenageren Kevin Kristopik hackede Justins vens, Ryan Butlers, telefon, for at få fat i Justins nummer og skrev til ham, ville Justin have hævn. Og det tog han ved at dele hackerens nummer på twitter som om, det var hans eget. Han fik eftersigende over 50.000 opkald og 26.000 SMS’er - også selvom, at Justin slettede tweetet efter ganske kort tid. Wow! Justin fik sit hævn, men mon ikke Kevin fortryder at hacke sig ind nu?

MestLæste