Kendte

Amanda Bynes beskyldt for at stjæle

Af Marie Søndergaard 9. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hun siger selv, det var en misforståelse, men nu må Amanda Bynes aldrig shoppe i Barneys mere på grund af tyveri. Læs her, hvad der skete!

I går eftermiddag blev politiet kaldt til butikken Barneys i New York, fordi ekspedienterne mente, at den tidligere barnestjerne, Amanda Bynes, havde stjålet fra butikken. Hun havde nemlig taget en af Barneys kasketter på og havde forladt butikken uden at betale.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Amanda Bynes: - Jeg er forlovet

Amanda Bynes siger selv, at det var en kæmpe misforståelse. Hun var nemlig forvirret på grund af en mand, der prøvede at tage billeder af hende i butikken, og hun havde glemt sine penge ude i bilen. Amanda siger også, at hun havde aftalt med en af vagterne, at hun ville komme tilbage.

- Jeg gik ud af butikken, og alarmen gik i gang. Jeg havde helt glemt, jeg havde kasketten på. Jeg havde altså tænkt mig at købe den, for jeg var stadig i gang med at shoppe, siger Amanda til PEOPLE Magazine.

Læs også: Amanda Bynes smidt ud af skolen

Den troede ekspedienterne i butikken ikke helt på, men de valgte alligevel at lade hende gå igen, før politiet nåede frem. Hun må bare ikke komme tilbage til Barneys!

- Jeg skulle bare forlade stedet. De sagde, jeg ikke måtte shoppe i Barneys mere. Men ja. Det er fint nok, siger Amanda.

Læs også: Amanda Bynes anholdt - igen!

Hvad mener I om hele episoden?

AmandaBynes

"Du er grim @mileycyrus". Miley svarede i et radioshow: "For mig er det trist. Jeg heppede på hendes comeback".
"@rihanna Chris Brown slog dig, fordi du ikke er køn nok ... jeg har mødt dit grimme ansigt i virkeligheden. Du er ikke køn, du ved det!"
"@drake please lad være med at tro, du ser godt ud! Ad! ... Jeg vil dele grimme billeder af @Drake, hver gang jeg ser et! Ikke svært:) … Grimme øjne der sidder langt fra hinanden!"
"@zacefron har et grimt ansigt".
"Min mor er grim og gammel og desperat efter min opmærksomhed! Lad mig være i fred, min grimme mor!" Faktisk har Amanda kaldt alle i sin familie grim - på nær broderen Tommy.
"Grimt ansigt".
"Du er så grim, jeg vil ikke snakke med dig".
"Barack og Michelle Obama er grimme!"

MestLæste