Kendte

Amanda Bynes: - Jeg er forlovet

Af Marie Søndergaard 7. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I et ret mærkeligt interview afslører Amanda Bynes blandt andet, at hun er blevet forlovet. Læs her, hvad hun også siger!

Det er længe siden, den tidligere barnestjerne Amanda Bynes har lavet et interview, men nu har magasinet InTouch fået hende i tale, og Amanda afslører, at hun er blevet forlovet med sin 19-årige kæreste, Caleb.

- Jeg kan nu sige, at jeg er blevet forlovet. Jeg vil gerne giftes, og jeg vil gerne væk fra mennesker, fortæller Amanda, der fortsætter interviewet med nogle ret besynderlige kommentarer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Amanda Bynes anholdt - igen!

28-årige Amanda vil nemlig gerne flytte til New York med sin forlovede, fordi det er en god by at cykle og gå i, så hun slipper for at køre i bil.

- Jeg kan ikke lide at køre. Jeg kan ikke lide mit udseende i en bil. Lyset er virkelig dårligt, siger Amanda, som for lidt over en uge siden blev anholdt for at køre i påvirket tilstand.

Læs også: Amanda Bynes smidt ud af skolen

Amanda afslører også, at hun gerne vil have børn, men det skal bestemt ikke være piger!

- Jeg vil helt sikkert have drenge. Så mange som muligt. Jeg vil ikke have en eller anden smuk pige. Så ville jeg bare være jaloux, ew, siger Amanda til InTouch.

Læs også: Amanda Bynes er tilbage på twitter

Vi kan altså ikke lade være med at blive ret bekymrede for Amanda, når vi læser det her interview, for det er nogle ret underlige udtalelser. Og det er heller ikke et godt tegn, at hun ikke længere har kontakt til sine forældre, som ellers var hendes værger, da hun var i behandling for en psykisk sygdom.

Hvad tænker I om det hele?

AmandaBynes

"Du er grim @mileycyrus". Miley svarede i et radioshow: "For mig er det trist. Jeg heppede på hendes comeback".
"@rihanna Chris Brown slog dig, fordi du ikke er køn nok ... jeg har mødt dit grimme ansigt i virkeligheden. Du er ikke køn, du ved det!"
"@drake please lad være med at tro, du ser godt ud! Ad! ... Jeg vil dele grimme billeder af @Drake, hver gang jeg ser et! Ikke svært:) … Grimme øjne der sidder langt fra hinanden!"
"@zacefron har et grimt ansigt".
"Min mor er grim og gammel og desperat efter min opmærksomhed! Lad mig være i fred, min grimme mor!" Faktisk har Amanda kaldt alle i sin familie grim - på nær broderen Tommy.
"Grimt ansigt".
"Du er så grim, jeg vil ikke snakke med dig".
"Barack og Michelle Obama er grimme!"

MestLæste