Kendte

Amanda Bynes sover i shoppingcenter

Af Oliver Kokholm Ungermann 7. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Øv, nedturen ser virkelig ud til at fortsætte for Amanda Bynes, der har været nødt til at sove på en sofa i et shoppingcenter. Læs her hvorfor!

Der er desværre ikke mange gode nyheder om Amanda Bynes for tiden. For nyligt blev hun smidt ud af sin skole, hun er blevet beskyldt for at stjæle, og så er hun kommet tilbage i afvænning - og nu har hun heller ikke noget sted at sove.

Læs også: Amanda Bynes beskyldt for at stjæle

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Amanda er nemlig blevet uvenner med sine forældre, som har myndigheden over hende, fordi de har talt med medierne om hende, og de vil ikke give hende penge, fordi de er bange for, at hun bruger dem på stoffer.

- Jeg har ikke fået penge til et hotel, så jeg har sovet hos nogle venner, men da jeg ikke fik nok søvn i går, faldt jeg i søvn på en sofa i The Beverly Center, og en paparazzi sneg sig ind og tog et billede af mig! Jeg hader mine forældre for stadig ikke at give mig penge til et hotel, skrev Amanda Bynes i går på Twitter få dage efter, at hun meldte ud, at hun har bipolar lidelse og er maniodepressiv.

Læs også: Familien knust over Amanda Bynes' beskyldning

Ifølge flere amerikanske medier får Amanda imellem 250 og 500 kroner om dagen af sine forældre til at leve for.

Øv, hvor er det ærgerligt! Hvad vil du gerne sige til Amanda?

AmandaBynes

"Du er grim @mileycyrus". Miley svarede i et radioshow: "For mig er det trist. Jeg heppede på hendes comeback".
"@rihanna Chris Brown slog dig, fordi du ikke er køn nok ... jeg har mødt dit grimme ansigt i virkeligheden. Du er ikke køn, du ved det!"
"@drake please lad være med at tro, du ser godt ud! Ad! ... Jeg vil dele grimme billeder af @Drake, hver gang jeg ser et! Ikke svært:) … Grimme øjne der sidder langt fra hinanden!"
"@zacefron har et grimt ansigt".
"Min mor er grim og gammel og desperat efter min opmærksomhed! Lad mig være i fred, min grimme mor!" Faktisk har Amanda kaldt alle i sin familie grim - på nær broderen Tommy.
"Grimt ansigt".
"Du er så grim, jeg vil ikke snakke med dig".
"Barack og Michelle Obama er grimme!"

MestLæste