Den Lille Havfrue
Kendte

Alt, du skal vide om genindspilningen af ’Den Lille Havfrue’

Af Julie Sofie Hauritz 15. september 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Gør dig klar til at dykke ned i havet med Ariel, Tumle og Sebastian igen: Disneys genindspilning af ’Den Lille Havfrue’ har netop fået fastsat en premieredato.

Havet er skønt, sang en lille krabbe engang - og ih, hvor havde den ret! Derfor er det også heldigt, at det snart (sådan da) er tid til at dykke ned i det igen. Disneys genindspilning af ’Den Lille Havfrue’ har nemlig lige fået fastsat en premieredato.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Præcis ligesom vi blandt andet også glædede os til at se Disneys genindspilning af 'Løvernes Konge' og 'Skønheden og Udyret', glæder vi os også til at se denne! Dog kan det måske godt blive nødvendigt at sætte et kryds i kalenderen, så vi kan huske, hvornår den kommer ud - den kan nemlig ikke siges at være lige på trapperne.

Eventyret er først sat til at have premiere d. 26. maj 2023 (hold da op!). Selvom premieredatoen ligger to år ude i fremtiden, er der dog stadig en masse at se frem til i den nye film. Her er alt, hvad vi (indtil videre) ved om Disneys genindspilning af 'Den Lille Havfrue'.

Filmen har været længe undervejs
Produktionen af genindspilningen af ’Den Lille Havfrue’ har været længe undervejs. Selve optagelserne skulle have været startet tilbage i starten af 2020, men blev desværre udsat nogle måneder på grund af corona-pandemien.

I et Instagram-post har Halle Bailey (kendt fra blandt andet 'Grown-ish'), der skal spille Ariel, bekræftet, at optagelserne (endelig) er blevet færdige.

Gensyn med velkendte ansigter
Udover Halle Bailey, som netop kommer til at spille hovedrollen Ariel, vil vi også komme til at se til nogle andre velkendte ansigter i filmen. For eksempel vil Melissa McCarthy (kendt fra blandt andet 'Gilmore Girls') spille havheksen Ursula.

Herudover vil Javier Bardem (kendt fra blandt andet 'Pirates of the Caribbean') indtage rollen som Kong Triton – og på trods af rygter om, at Harry Styles ville komme til at spille Prins Erik, er det i stedet Jonah Hauer-King (kendt fra blandt andet 'World on Fire'), der indtager rollen som prinsen.

Selvom det havde været fedt at have Harry med i filmen, ligner Jonah nu også lidt af en IRL-Prins Erik, hvis vi selv skal sige det!

Jonah Hauer-King som Prins Erik i Den Lille Havfrue
Har vi ret, eller har vi ret?

Hvad angår Sebastian (den elskelige krabbe), er det her Daveed Diggs (kendt fra blandt andet 'Hamilton'), som vil lægge stemme til ham. Sebastians sidekick Tumle (den søde fisk) vil få lagt stemme af Jacob Tremblay (kendt fra blandt andet 'Good Boys').

Næsten den samme fortælling
Ifølge Digital Spy vil genindspilningen af ’Den Lille Havfrue’ hylde den originale Disney-film, men samtidig have et par ændringer og tilføjelser.

For eksempel rygtes det, at Ursulas rolle vil komme til at være lidt anderledes i genindspilningen. I den originale Disney-film er Ursula "bare" en havkheks, men i genindspilningen siges det, at hun vil komme til at være karakteriseret som Kong Tritons søster. Om det rent faktisk kommer til at ske, er endnu ikke blevet bekræftet, men det ser ud til, at vi godt kan regne med det.

Noget, der dog er helt sikkert i genindspilningen, er, at mågen Skralde vil få lagt stemme af en kvinde og ikke en mand, som den ellers får i den originale Disney-film. I genindspilningen vil det være Awkwafina (kendt fra 'Crazy Rich Asians'), der kommer til at lægge stemme til Skralde.

Herudover vil filmen også indeholde en masse nye sange. Om vi kommer til at høre alle de gode, gamle sange, som vi kender fra den originale Disney-film, vides derfor ikke. Men vi krydser fingre! (for altså, de er jo gode).

Filmen har endnu ingen officiel trailer, og Disney har endnu heller ikke delt en teaser. Så hvad vi ellers kan forvente af genindspilningen af 'Den Lille Havfrue', må vi vente med at se!

Læs mere om

MestLæste