skønheden og udyret
Kendte

WOW! Se helt nye klip fra ”Skønheden og Udyret”

Af Marie Søndergaard 15. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Til næste år får den nye ”Skønheden og Udyret” med Emma Watson premiere. Se den nye trailer lige her!

Hvis du er stor fan af Disney, så har du helt sikkert ikke tænkt dig at gå glip af den nye ”Skønheden og Udyret”, som får premiere i Danmark den 16. marts 2017. Nu kan du endelig få et ordentligt sneak peek på den, for nu er den nye trailer her!

Læs også: Har du opdaget "Aladdin"-spoileren i "Skønheden og Udyret"?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er Emma Watson, som spiller Belle, og Udyret spilles af Dan Stevens, som du måske kender, hvis du har set serien ”Downton Abbey”. I traileren får man også endelig afsløret, hvordan Gaston, Lumiere, Mrs. Potts og Cogsworth ser ud.

Læs også: Det vidste du ikke om Disney

Se traileren herunder. Skal du se filmen, når den får premiere?

I galleriet herunder kan du læse om Disney-kærlighed vs. den virkelig verden!

Disney-kærlighedvs.denvirkeligeverden

I vores yndlingsfilm ”Frost” er der en ret god lektie at lære. Anna forelsker sig fluks i Hans, men i virkeligheden udnytter han hende bare for at få magt i sidste ende. Suk … Derfor skal man nok lige kende hinanden lidt tid, før man vil giftes i virkeligheden.
Disney
Simba og Nala var bedste venner som små, men så forsvandt han i ti år uden varsel. Hm, mon ikke Nala havde haft sine betænkeligheder ved at kaste sig tilbage i armene (kløerene) på ham, hvis Simba var forsvundet i ti år uden varsel i det virkelige liv?
Disney
I virkeligheden var Aladdin nok blevet rigtig upopulær for at lyve sig rig (og til en prins) for at imponere og gifte sig med Jasmin. Kan I forestille jer, hvordan Jasmin har haft det, da det gik op for hende, at hun giftede sig med ham baseret på en løgn?
Disney
Altså in real life er hele historien om Ariel og prinsen jo lidt urealistisk (MEN vi elsker den). Men tænk lige over, at Ariel opgiver hele sin verden i vandet for kærligheden. Det havde nok lige krævet nogle ekstra tanker, hvis det havde været os.
Disney
Hm, hvis ham, du er vild med, tror, du er en mand, så ville han nok ikke lade følelserne flyde så snart, du afslørede, at du er en pige. Det er alligevel imponerende, at Mulan ender med at finde kærligheden ovenpå sådan en løgn.
Disney
Når man tænker på, at Pocahontas forelsker sig i en mand, der prøver at udslette hendes folk og stjæle deres land, så er det altså virkelig vildt, at de ender sammen.
Disney
I ”Snehvide” er det så romantisk, at prinsen kysser hende ud af den dybe søvn. Men altså, i virkelighedens verden er det faktisk lidt et overgreb at kysse en, der ikke er ved bevidsthed.
Disney
Synes du, at nogen fyre er lidt for ivrige? Så forestil dig lige, hvordan Askepot må have haft det, da prinsen søgte hele landet igennem, efter hun forlod ballet og tabte sin glassko.
Disney
At blive holdt fanget som Belle gjorde af Udyret – det er nok ikke den måde, vi havde fortrukket at blive scoret på.
Disney
Prinsen udspionerer Rapunzel i tårnet og lader som om, han er heksen, så Rapunzel smider sit hår ned, så han kan komme op til hende. Hvad skete der for at præsentere sig selv, inden man bare braser ind?
Disney
Uanset hvor urealistiske mange af kærlighedshistorierne er, så ville vi overhovedet ikke have haft dem anderledes. For hey, det er jo Disney-film og ikke virkelighedens verden!
Disney