Squid Game
Film & serier

Takket være ’Squid Game’ er internettet ved at gå amok over disse sko

Af Julie Sofie Hauritz 19. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Netflix
Har du set den populære serie ’Squid Game’? Hvis ja, så husker du helt sikkert også de hvide sko, som alle spillerne har på i serien. Takket være serien har skoene nu gjort et kæmpe comeback – og internettet kan slet ikke få nok af dem!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kender helt sikkert de hvide, klassiske ”slip-on"-sko fra Vans. Skoene har særlig været populære inden for skatermode, men har for nyligt gjort et kæmpe trend-comeback både på internettet og på hylderne i butikkerne.

Takket være den populære Netflix-serie ’Squid Game’ er efterspørgslen på de ikoniske sko nemlig steget helt vildt!

Vans
Foto: Vans

I ’Squid Game’ møder vi en gruppe mennesker (456 mennesker for at være helt præcis), der hver især er i pengenød. Fordi de alle står i en situation, hvor de mangler penge, vælger de helt frivilligt at indgå i et spil kaldet ’Squid Game’, hvor de har chancen for at vinde, hvad der svarer til cirka 250 millioner kroner.

Igennem hele spillet er alle deltagerne tvunget til at bære et grønt joggingsæt med deres eget spillernummer stående på ryggen samt bære de hvide, klassiske slip-on-sko.

Allerede et par dage efter, at serien blev udgivet, har søgninger efter lige nøjagtig den hvide, klassiske slip-on-sko fra Vans været skudt i vejret med 145% - og i starten af oktober var skoene de mest eftertragtede slip-on-sko baseret på antal søgninger på nettet. Dét skriver Lyst i en ny undersøgelse.

Det er dog uklart, om sko-modellen fra ’Squid Game’ virkelig er fra Vans, da der i serien ikke er noget mærkelogo at se på skoen. Dog ligner de originalen fra Vans så meget, at det netop også er denne sko, der har hittet på internettet og i butikkerne.

På grund af ’Squid Game’ ser det altså ud til, at vi ikke kun kommer til at se til tykke vinterstøvler her i efteråret, men også en masse af de hvide, klassiske slip-on-sko på gaderne.

Herudover rygtes det også, at vi kommer til at se en hel del til de hvide sko til Halloween i år. Ifølge Lyst står ’Squid Game’ nemlig også til at være den helt store udklædningstrend i år, fordi folk de seneste par uger ligeledes har haft travlt med at lede efter grønne joggingsæt og røde jumpsuits på nettet.

Det store spørgsmål er derfor også, om de hvide sko i virkeligheden er blevet købt, fordi de skal være en del af et halloween-kostume, eller fordi de rent faktisk skal være en del af et hverdagsoutfit?

Det må tiden vise!

Pssst! Har du forresten hørt, at der måske kommer en sæson 2 af ’Squid Game’?

Læs mere om

MestLæste