første gang
Film & serier

Se første pilotafsnit af Vi Unges serie "Første gang"

Af Marie Søndergaard 8. september 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sofie får en besked fra sin kæreste, som får hendes verden til at falde sammen. Se første episode af serien "Første gang" her!

Sofie går på efterskole – og hun elsker det! Hun er bedste veninder med pigerne Alma, Lærke og Clara, og så er hun kærester med Mads. Men en dag sender Mads en besked, der vælter hele hendes verden, og hun frygter pludselig, at hun er til grin på hele skolen.

”Første gang” er en teen-serie, der vises på Vi Unges YouTube. Den handler om alle de første gange, man oplever i teenageårene, og i første omgang kommer der to episoder af serien.

Læs mere om serien HER!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

På rollelisten er blandt andre Alvilda Lyneborg Lassen, Fanny Bornedal, Tippie-Maya Høgh, Olivia Stenderup Garre, Jacob August Ottensten og Oscar Bjerrehuus.

Serien er et samarbejde med Mint Copenhagen. Manuskriptet er skrevet af Christina Sederqvist, og de to episoder af instrueret af Morten Sabroe.

(Har du set første afsnit? Så spring direkte til andet afsnit HER)

Se ”Første gang – Episode 1 af 2 – OMG, har han nudes?” her:

Herunder kan du se, hvem der spiller hovedrollerne i "Første gang":

SkuespillereiViUngesserie"Førstegang"

Alvilda Lyneborg LassenRolle: SofieSofie er seriens hovedrolle, og det er derfor hendes historie, vi følger. Hun er sød og loyal, går på efterskole, er kæreste med Mads og bedste veninde med Alma.
Foto: Mie Brinkmann
Fanny BornedalRolle: AlmaSofie og Alma er bedste veninder og har kendt hinanden siden børnehaven – nu er de endt på efterskole sammen. Alma er sjov og skør og tager ikke tingene så alvorligt.Psst … hvis du synes, du har set Fanny Bornedal, som spiller Alma, før, så er det nok, fordi hun spillede med i julekalenderen ”Den anden verden”.
Foto: Mie Brinkmann
Tippie-Maya HøghRolle: LærkeDe andre piger kan godt blive lidt trætte af Lærke, fordi hun nogle gange kan komme til at sige ting, der kan lyde lidt hårde. Faktisk bunder det i, at Lærke selv er lidt usikker – og hun er også god til at sige undskyld, hvis hun kommer til at såre andre.
Foto: Mie Brinkmann
Olivia Stenderup GarreRolle: ClaraClara ELSKER drama (selv om hun ikke vil indrømme det), og man kan være sikker på, at der altid sker et eller andet spændende, når man er sammen med hende.
Foto: Mie Brinkmann
Jacob August OttenstenRolle: MadsSofie og Mads er kærester, men Sofie er faktisk lidt træt af ham, fordi hun tit synes, han opfører sig som en klovn. Det kan Mads slet ikke forstå.Psst … Jacob, som spiller Mads, var også med i julekalenderen ”Den anden verden”.
Foto: Mie Brinkmann
Oscar BjerrehuusRolle: SebastianSebastian er ny på efterskolen, og pigerne får ret hurtigt det indtryk af ham, at han er den helt perfekte drømmefyr.Bonus fact: Oscar, som spiller Sebastian, er søn af modellen Oliver Bjerrehuus.
Foto: Mie Brinkmann