Mangler du en ny serie at gå i gang med? Hjælpen er her! Vi Unge har nemlig lavet en helt ny fiktionsserie, som vil blive vist på vores YouTube-kanal – helt gratis! Serien hedder ”Første gang”, og herunder får du lige de vigtigste facts om den!

Det handler Vi Unges serie ”Første gang” om:

Serien handler om Sofie, Alma, Clara og Lærke, som går på den samme efterskole. Den hedder ”Første gang”, fordi den handler om de første gange, mange oplever i teenageårene – den første kæreste, et hårdt breakup, tætte venskaber, at få overskredet sine grænser og meget mere.

Det skal du også vide om ”Første gang”:

Manuskriptet er skrevet af Christina Sederqvist, som du måske kender som komiker eller som manuskriptforfatter på serien ”Klassen”, der vises på DR Ultra. Instruktøren på serien er Morten Sabroe, som blandt andet har instrueret Medinas musikvideo til ”Elsk Mig”.

Her kan du se ”Første gang”:

Den bliver vist gratis på Vi Unges YouTube-kanal til september - første afsnit har premiere den 8. september klokken 15. Vi laver indtil videre to afsnit af serien, og derefter vil vi arbejde på at få hele 1. sæson lavet. Følg med på Vi Unges kanaler for at være helt opdateret på premieren! Vi hedder @viunge på Facebook og Instagram og viunge_officiel på Snapchat.