Nye afsnit af Første gang
Film & serier

Nye afsnit af YouTube-serien ”Første gang” på vej

Af Marie Søndergaard 3. juli 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
ENDELIG! Du kan nu se frem til en hel sæson af Vi Unges YouTube-serie ”Første gang”.

Måske har du allerede set de to pilot-afsnit af ”Første gang”, der kan findes gratis på Vi Unges YouTube-kanal. Pilot-afsnittene fik premiere sidste år, og nu kan du altså se frem til otte nye afsnit, så der kommer til at ligge en hel sæson af serien på YouTube – YAY!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Serien handler om Sofie, som går på efterskole. Hun er bedste veninder med Alma, og så er hun altså ret frustreret over den der kærlighed. Hun synes nemlig, det kan være lidt svært at score drømmefyren uden at komme til at glemme sig selv lidt – og faktisk også sine veninder. Serien hedder ”Første gang”, fordi den handler om de ting, man oplever for første gang i sit teenageliv. Det er alt lige fra menstruation, vild forelskelse og sex.

Episode 3 får premiere på Vi Unges YouTube-kanal fredag den 10. august klokken 15, og herefter kan du glæde dig til at følge med hele efteråret. Indtil da kan du varme op med de to pilot-afsnit – Episode 1 & 2 – på Vi Unges YouTube allerede nu. Se dem HER!

Hvad er et pilot-afsnit?

Pilot-afsnit laver man tit, før man optager en hel sæson af en serie. Det er for at finde ud af, om folk godt kan lide serien og vil have mere. De ville I heldigvis gerne, og derfor kommer der altså otte nye afsnit af ”Første gang”. Vi glæder os så meget til at høre, hvad I synes om dem!

I galleriet herunder kan du se, hvilke skuespillere der er med i de nye afsnit!

Førstegang-hererskuespillernetil1.sæson

Navn: Josephine Chavarria HøjbjergRolle i "Første gang": SofieSofie går på efterskole og prøver at tackle den svære kærlighed, der optager meget af hendes tid, mens hun samtidig forsøger at være en god veninde. Det kan godt være lidt besværligt!
Foto: Simon Polmann Dyreby
Navn: Iris Mealor OlsenRolle i "Første gang": AlmaAlma er Sofies bedste veninde, og de bor på værelse sammen på efterskolen. Alma synes, at Sofie bruger alt for meget tid på at tænke på drenge, og hun føler sig lidt overset.
Foto: Simon Polmann Dyreby
Navn: Arthur Van Berckelaer Rolle i "Første gang": SebastianSebastian er den nye dreng på efterskolen. Mange af pigerne synes, han er lidt en badboy, og de fleste af dem har et crush på ham - også Sofie!
Foto: Simon Polmann Dyreby
Navn: Ida Mia Appel HansenRolle i "Første gang": ClaraClara er også en af Sofies veninder, men de konkurrerer ret meget om Sebastians opmærksomhed, og det skaber splid mellem de to piger. Clara vil bruge alle kneb for at få sin vilje, og hun har det med at være lidt dramatisk.
Foto: Simon Polmann Dyreby
Navn: Cornelie Elizabeth Boye HeegaardRolle i "Første gang": LærkeSofie er ret jaloux på Lærke, selv om de skulle forestille at være gode veninder. Hun er nemlig sikker på, at alle drengene er helt vilde med Lærke, og det gør hende usikker på sig selv. Det gør det ikke nemmere, at Lærke virker, som om hun giver Sofie helt ret i, at drengene elsker hende.
Foto: Simon Polmann Dyreby
Navn: Osvald Boisen Rolle i "Første gang": LasseLasse er Sebastians bedste ven på efterskolen, og de bor på værelse sammen. Han er sjov og kan altid få folk til at grine, men mod hans vilje bliver han mest set som pigernes ven - og ikke et potentielt crush.
Foto: Simon Polmann Dyreby