Film & serier

Rygte: Tom Holland kan blive den næste James Bond

Af Kicki Bengtsen 16. august 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Valerie Macon/AFP/Ritzau Scanpix
"Spider Man"-stjernens navn er begyndt at florere, når det kommer til snakken om, hvem der skal overtage den ikoniske rolle efter Daniel Craig.

Tom Hardy, Idris Elba, Regé-Jean Page...

Listen over navne, der er i spil til at overtage rollen som James Bond efter Daniel Craig er lang - og nu bliver den endnu længere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der er nemlig begyndt at florere rygter om, at ingen anden end "Spider Man"-stjernen Tom Holland er i spil til den ikoniske rolle.

Det skriver medier som britiske Express og australske News.com.au.

Det har længe været kendt, at Daniel Craigs sidste tjans som James Bond var i den seneste film, "No Time To Die". Det forventes, at filmselskabet først melder hans efterfølger ud næste år, men det betyder dog altså ikke, at rygterne står stille.

Mens Tom Hardy, Idris Elba og Regé-Jean Page er navne, som har været i spil længe, så er det først nu, at den 26-årige Tom Hollands navn begynder at dukke op som en mulighed til rollen.

Den unge stjerne har taget Hollywood med storm de sidste par år, efter han blev verdenskendt gennem Marvel-filmene.

Tom Holland afslørede efter hans tredje "Spider Man"-film, at hans kontrakt med Marvel er udløbet, og derfor har han altså angiveligt frihed til at hoppe på James Bond, såfremt han bliver tilbudt rollen.

Ifølge Express kan man sågar satse penge på, om han får rollen, da Ladbrokes har gjort et væddemål tilgængeligt, som lyder på oddset 40/1.

Alderen taler dog en smule imod Tom Holland, da han kun er 26 år, hvilket er næsten et årti yngre end Daniel Craig, da han spillede James Bond for første gang.

På sociale medier er der da også lidt delte meninger ved tanken om Tom Holland som agent 007.

- Nej, bare nej, skriver en bruger for eksempel og fortsætter:

- Tom Holland er en god skuespiller, men det skal være en rigtig mand i rollen som James Bond.

- Jeg stemmer for, at Tom Holland skal være James Bond. Det skal han altså, lyder det fra en anden, der er mere positiv ved tanken.

Tom Holland har ikke selv udtalt sig om rygterne.

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste