Kendte

Se billedet: Zendaya overrasker med ny kort frisure

Rose Maria Boelsmand 10. maj 2022
Der går sjældent mere end en uges tid mellem, at Zendaya viser sig, og vi vil give vores højre arm for at kopiere hendes stil. Nu har hun fået ny frisure – og vi løber straks mod frisøren.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk.

Der var mange, der var skuffede over ikke at se Zendaya på den røde løber til årets Met Gala, men hun har til trods for sin udeblivelse alligevel formået at overraske i ugens løb.

Samme dag som den famøse mode-møder-kunst gallafest i New York, blev Zendaya nemlig spottet på gaden i Boston med en helt ny frisure: en kort, skødesløst krøllet page. Tilsat en stor puffer-jakke og afslappede sweatpants, lilla sneakers og en grøn juice så hun – som altid – uhyrlig cool ud, og udsendte med det samme de vibrationer, der kunne få os til at løbe direkte mod frisørens saks.

Foto: Scanpix

Den nye, korte frisure, er et modigt træk fra skuespillerinden, der gik fra en længde, der nåede vel ned over skuldrende. Hun filmer for tiden filmen 'Challengers', så det kan meget vel tænkes, at den nye frisure er tiltænkt hendes karakter. Ikke desto mindre er pagen in som aldring før, og Zendaya slutter sig blot til kredsen af kendte med frisuren som blandt andet består af model Kaia Gerber, og mon ikke vi kan forvente at Zendaya holder fast i frisuren lidt endnu?

I galleriet nedenfor har vi samlet et udvalg af de kvinder, der før har ladet håret falde, hvis du trænger til yderligere inspiration, inden du sætter dig i frisørstolen næste gang. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MegetMere