Hero Fiennes Tiffin og Josephine Langford
Film & serier

Hero Fiennes Tiffin og Josephine Langford: ”Det betyder 'After'-filmene for os"

Af Vera Olivia Lissner Rømer 21. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Voltage Pictures
’After’-filmene har taget verden (og os) med storm, og nu taler både Hero Fiennes Tiffin og Josephine Langford ud om, hvad filmene har betydet for dem, hvad de har lært undervejs, og hvordan det føles, at der snart sættes et endeligt punktum.

Umulig - men en uendelig stor kærlighed! Hvis du har set ’After’-filmene, der handler om kæresteparret Tessa og Hardin, så ved du sikkert også, at deres kærlighed til hinanden ikke er helt ukompliceret!

Filmene er baseret på Anna Todds ’After’-trilogi, og filmatiseringen af den tredje bog ’After We Fell’ landede i de danske biografer tilbage i september. Pssst.. Hvis du endnu ikke har læst vores anmeldelse af filmen, kan du klikke lige her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Både ’After We fell’ og den fjerde film i rækken, ’After Ever Happy’, blev filmet sidste efterår, og i et interview med Teen Vogue taler både Hero Fiennes-Tiffin og Josephine Langford om, hvad filmene har betydet for dem, og hvad de har lært undervejs.

I april 2021 blev det annonceret, at der kommer to film mere, der forbliver i 'After'-universet.

Den ene skal omhandle Hardins liv, før han mødte Tessa, mens den anden kommer til at omhandle deres børn, Emery and Auden, hvilket angiveligt også betyder, at hverken Josephine eller Hero kommer til at medvirke grundet deres alder. Suk, altså!

Derfor er der nu sat et endeligt punktum for de to skuespilleres medvirken i 'After'-filmene, og da Teen Vogue spurgte Hero, hvad han syntes om det, svarede han:

- Bittersødt er en god måde at beskrive det på. Man er selvfølgelig stolt og glad for det stykke arbejde, man har lavet, og man har arbejdet rigtig meget, så det er dejligt at nå til vejs ende, fordi man har set frem til at nå målet.

Derudover forklarede den 23-årige skuespiller også, at han selvfølgelig er super trist over, at det hele nu skal ende, fordi han har nydt hele processen, og det bliver svært for ham at skulle sige farvel til de mennesker, som han har arbejdet tæt sammen med.

Den første ’After’-film udkom i april 2019, og siden da har ’After’-universets fanskare kun vokset sig større.

Men selvom vi formentligt ikke får Hero og Josephine at se i hovedrollerne længere, så virker det ikke til, at de nogensinde kommer til at glemme hverken deres fans eller oplevelsen i sig selv.

Den 24-årige Josephine forklarer nemlig i interviewet, at hun har lært utrolig meget ved at lave filmene, og det gælder både på det personlige plan, og når det kommer til karrieren:

- Vi har skuespillerskoler, men de lærer dig ikke, hvad du skal gøre på settet, hvis en bestemt situation opstår. Efterhånden som tiden går, vil jeg nok indse, hvor meget indflydelse denne periode har haft på mit liv.

Hero er også overbevist om, at ’After’-filmene har haft en kæmpestor betydning i hans liv. Han forklarer nemlig, at filmene altid vil være starten på hans karriere, der viste ham vejen frem.

Han synes desuden, at mange fans har været virkelig støttende, når han har begivet sig ud i nye projekter:

- Jeg tror ikke, at jeg vil se tilbage og være sådan: ”Omg, det har jeg glemt alt om”. Jeg kommer til at være så bevidst om det [oplevelsen] hele tiden. Den kommer til at blive hos os, og vi vil være en del af fanskaren og serien for altid.

- Vi kommer ikke til at efterlade nogen i mørket, vi fortsætter vores karriere med vores fans og deres støtte, hvilket er virkelig dejligt.

Pssst! Vidste du, at den lidt mystiske Hardin-karakter, som Hero spiller, faktisk er inspireret af en helt særlig superstjerne? Læs om det lige her.

Tilbage er der vist bare at sige – Wow, vi glæder os til den sidste film, ’After Ever Happy’, med vores favoritpar - Hessa!

MestLæste