’After We Fell’ er på vej: Denne dato kan du få gensyn med ’Hessa’
Film & serier

’After We Fell’ er på vej: Denne dato kan du få et gensyn med ’Hessa’

Af Josephine Sjelhøj 23. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sæt kryds i kalenderen! Premieredatoen på ’After We Fell’ er blevet afsløret, og nu ved vi endelig, hvornår vi får et gensyn med Tessa og Hardin.

Tidligere på året blev det afsløret, at optagelserne til ’After We Fell’ var afsluttet, og at vi kunne forvente at se den tredje film i det populære ungdomsunivers senere i 2021. Nu er den længeventede premieredato endelig blevet afsløret, og det betyder, at vi snart får gensyn med ’Hessa’.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

På filmens officielle Instagramprofil kan man se, at ’After We Fell’ får premiere i starten af september. Fans i Italien, Polen og Sverige kan glæde sig over, at de er de første i verden, som kommer til at se den eftertragtede film. Filmen får nemlig premiere d. 1. september i de lande.

Vi skal dog ikke vente meget længere i Danmark på at se Tessa og Hardin igen. ’After’-fans herhjemme kan allerede se det næste kapitel af kærlighedshistorien d. 2. september.

LÆS OGSÅ: ’After’-instruktør afslører vild nyhed: "Ja, det kommer til at ske"

I USA ser det ud til, at store fans af ’After’-universet skal vente endnu længere på at se, hvad der sker i forholdet mellem Tessa og Hardin. Den nye film får nemlig først premiere i USA i oktober.

Se alle premieredatoerne i opslaget her:

Ikke den eneste nye film

Hvis du allerede tænker på, hvornår du kan se mere til ’Hessa’ efter den næste ’After’-film, kan du glæde dig over, at de allerede er færdige med at indspille den sidste film i rækken, ’After Ever Happy’. Der er ikke offentliggjort en premieredato endnu, men mon ikke den kommer inden for det næste års tid?

LÆS OGSÅ: Sådan får du en kæreste

Det er også netop blevet afsløret at instruktøren bag de nye film, Castille Landon, arbejder på to helt nye film i universet. Selvom fans af filmene kan se frem til at lære endnu mere om de elskede karakterer, kommer der dog til at være store ændringer. Det kan du læse meget mere om her.

Mens du tæller ned til d. 2. september, kan du se traileren til ’After We Fell’ lige her:

Læs mere om

MestLæste