’After’-instruktør afslører stor nyhed ”Ja, det kommer til at ske”
Film & serier

’After’-instruktør afslører vild nyhed: "Ja, det kommer til at ske"

Af Josephine Sjelhøj 21. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er ingen tvivl om, at ’After’-universet har taget verden med storm. Nu kan fans af de populære film glæde sig til at se endnu mere til de populære karakterer.

Nu er der ikke længe til, at vi får et gensyn med Tessa og Hardin, som er senere på året er klar med endnu en hot film til samlingen. Men selvom der kun er to film tilbage i det populære teen-univers, så tyder noget på, at vi ikke er helt færdige med karaktererne endnu.

Castille Landon, som er instruktøren bag de næste to film i rækken, har netop afsløret, at ’After Ever Happy’ ikke bliver det sidste kapitel alligevel. Der er nemlig planlagt hele to film ekstra.

Instruktøren afslører, at holdet bag ’After’-filmene blandt andet arbejder på en såkaldt ’prequel’, der skal handle om Hardin. Det betyder, at fans får muligheden for at se endnu mere til den populære hovedperson, når man i den nye film følger hans liv, inden han møder Tessa.

LÆS OGSÅ: ”Hessa” er snart tilbage: Se den nye ’After’-trailer her

Forfatteren Anna Todd, der har skrevet de populære bøger, filmene er baseret på, har allerede udgivet bogen ’Before’, som handler om Hardins tidlige teenageår. Castille fortæller, at den nye film kun er løst baseret på bogen, og at de vil gå endnu mere i dybden med Hardins triste fortid.

- Han har gennemgået en masse traumer i sit familieliv og i sine forhold, og vi kommer til at se endnu mere af det, fortæller instruktøren, samtidig med hun afslører, at man kommer til at se, hvordan mødet med Tessa ændrer ham.

LÆS OGSÅ: Har du kærestesorger? Her er de bedste råd

Hvis man forventer at skulle sukke mere over Hero Fiennes-Tiffin, der spiller Hardin, bliver man desværre skuffet. De planlægger nemlig at bruge en anden skuespiller, fordi 23-årige Hero er ”for gammel” til rollen.

Et smugkig på ’Hessas’ fremtid

Instruktøren afslører, at holdet bag filmene også arbejder på en film, der skal følge Tessa og Hardins to børn, Emery og Auden, samt børnenes kusine, Addy.

- Emery, Auden og Addy er højtelskede af fansene. Vi er alle sammen blevet spurgt om, hvad der sker med børnene i fremtiden, fortæller Castille om grunden til, at de laver en ny film.

Selvom vi får et helt særligt indblik i Tessa og Hardins fremtid, bliver det igen nye skuespillere, der skal portrættere det populære par.

Kan du heller ikke vente med at se ’After We Fell’, som har premiere senere på året? Se traileren til filmen her, mens du venter:

Læs mere om

MegetMere