hessa_er_snart_tilbage_se_den_nye_after-trailer_her.
Film & serier

”Hessa” er snart tilbage: Se den nye ’After’-trailer her

Af Josephine Sjelhøj 15. februar 2021
Savner du også Tessa og Hardin? Så kan du godt glæde dig. Den første trailer til ’After We Fell’ er netop udkommet, og den er ekstra hot. Se traileren her.

For at fejre valentinsdag valgte skaberne bag ’After’-filmene at dele den første officielle trailer til ’After We Fell,’ og den skuffer bestemt ikke.

Den nye trailer indeholder blandt andet et smugkig på nogle af de hotte scener, vi kan forvente i den næste ’After’-film, og hvis vi skal bedømme ud fra teaseren, så bliver ’After We Fell’ ekstra steamy.

Traileren viser også, at Tessa og Hardins forhold endnu en gang bliver sat på prøve. Man ser Tessa møde sin nye potentielle flirt, der er spillet af Carter Jenkins, og så får man også et smugkig på et skænderi mellem hovedpersonerne, der viser, at der stadig er tillidsproblemer mellem dem.

LÆS OGSÅ: ’After We Fell’ er på vej: Se den nye hotte teaser her

I et klip kan man høre Tessa sige til Hardin, at hun troede, de ville være mere ærlige overfor hinanden. Senere hører man hende sige:

- Du stoler ikke på mig. Du stoler ikke på nogen. Du kontrollerer kun folk.

LÆS OGSÅ: Instruktør bekræfter: ”After We Fell” er på vej

Der er lagt op til en masse drama, kys og romantik i ’After We Fell,’ og vi venter i spænding på at se den senere på året.

Psst… Vidste du, at der er hele TO ’After’-film på vej? Skuespillerne har allerede indspillet både ’After We Fell’ og ’After Ever Happy.’

Se den nye ’After We Fell’-trailer her.

Læs mere om

MegetMere