instruktoer_bekraefter_after_we_fell_udkommer_her
Film & serier

Instruktør bekræfter: ”After We Fell” er på vej

Af Josephine Sjelhøj 6. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”After”-fans venter allerede spændt på ikke bare én, men hele to nye film i serien. Men noget tyder på, at vi ikke skal vente alt for længe på at se Hardin og Tessa igen. Læs om alt, hvad vi ved om ”After We Fell”.

Selvom det kun er få måneder siden, at ”After We Collided” havde premiere, så ligner det, at den 3. ”After”-film er lige på trapperne.

Der er ikke en officiel premieredato endnu, men instruktøren Castille Landon afslørede på Instagram, at ”After We Fell” udkommer i 2021.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

LÆS OGSÅ: Hør After-stjernerne snakke dansk

Hør Castille Landon fortælle, at vi kan se frem til den 3. ”After”-film i år.

Det er ikke kun ”After We Fell”, der inden længe får premiere. I en Instagram-video afslørerede filmens stjerner Josephine Langford (Tessa) og Hero Fiennes (Hardin), at efterfølgeren ”After Ever Happy” også allerede er færdig med at blive indspillet, og vi glæder os til at se endnu mere til ’Hessa’ i de nye film.

Se den søde video af Josephine og Hero lige her.

Fans kan også se frem til nye ansigter i ”After We Fell”. Hele fem af filmens karakterer bliver nemlig udskiftet med nye skuespillere. Chance Perdomo, som du måske kender fra ”Chilling Adventures of Sabrina”, overtager rollen som Tessas bedste ven Landon.

Karaktererne Christian, Carol, Kimberly og Karen bliver også erstattet af helt nye skuespillere.

LÆS OGSÅ: Denne skuespiller i "After"-filmene bliver skiftet ud

Carter Jenkins skal spille Robert, som er Tessas nye potentielle flirt, så noget tyder på, at der kommer til at være endnu mere kærlighedsdrama i ”After We Fell”.

Der er med garanti lagt op til spænding og ekstra meget romantik i de to nye ”After”-film. Mens vi venter, kan du bruge tiden på at sukke over 'Hessa', mens du genser de første film.

MestLæste