Film & serier

Denne skuespiller i "After"-filmene bliver skiftet ud

Af Anna Birch Jakobsen 12. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den gode nyhed er, at der kommer både en 3'er og 4'er af "After"-filmene. Den knap så gode nyhed er, at det desværre bliver uden skuespilleren Shane Paul McGhie, som spiller Tessas bedsteven Landon. Se hvem, der skal overtage Landons rolle og læs hvorfor, skuespilleren bliver skiftet ud.

Det er kun lidt over en måned siden, at vi endelig kunne tage i biografen og se mere til det intense kærlighedsdrama mellem Hardin og Tessa i "After We Collided". Ikke nok med det, så blev det også afsløret, at der både er en 3'er og 4'er af "After"-filmene på vej!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: After-film 3 og 4 er bekræftet - og titlerne giver et hint om, hvad de kommer til at handle om

Efter en masse gode nyheder i "After"- universet, har vi nu desværre en knap så god nyhed.

Skuespiller Shane Paul McGhie, som spiller Tessas bedsteven og Hardins kommende stedbror, har nemlig afsløret på Instagram, at han ikke skal fortsætte med at spille Landon i de næste to film.

I et meget følelsesladet post fortæller han, at der er sket nogle ændringer i indspilningen af de nye film, som har gjort, at han desværre har taget en svær beslutning om at forlade castet.

Selvom Shane er meget ked af, at han ikke længere skal spille Landon, så ligger han ikke skjul på alle de fantastiske ting, som "After"-eventyret har givet ham - og så beder han alle fans om at tage imod den nye skuespiller, som skal overtage rollen som Landon, med åbne arme.

Han skriver: "Jeg kender følelsen af at træde ind i noget nyt, og hvor stor betydning det kan have at få en hjælpende hånd. Så tag venligst godt imod den skuespiller, som skal erstatte mig, og giv ham den kærlighed og respekt, som I har givet mig helt fra begyndelsen."

Læs også: OMG: Hør After-stjernene snakke dansk!

Skuespilleren, som skal overtage rollen som Landon, er Chance Perdomo. Han har tidligere været med i Riverdales søsterserie "Chilling Adventures of Sabrina", som desværre er blevet aflyst af Netflix.

De to skuespillere er begge meget dygtige og så ligner de selvfølgelig en smule hinanden, så det ikke bliver alt for forvirrende med udskiftningen.

Tror du, at du havde opdaget skuespiller-skiftet, hvis ikke du vidste det?

Herunder ses til venstre Shane Paul McGhie, som desværre forlader castet og til højre Chance Perdomo, som skal overtage rollen som Landon.

Foto: MEGA

MestLæste