Film & serier

After-film 3 og 4 er bekræftet - og titlerne giver et hint om, hvad de kommer til at handle om

Af Anna Birch Jakobsen 9. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du også stor fan af 'Hessa' og deres intense kærlighed? "After We Collided" kommer først i biograferne i morgen... Alligevel ved vi allerede nu, at der også kommer en 3'er OG en 4'er!

Den intense kærlighedsfilm "After" tog os alle med storm i 2019 og endnu et favorit par opstod som 'Hessa'.

Nu kommer 2'eren "After We Collided" endelig i biograferne i morgen d. 10. september, og vi kan ikke vente med at slæbe vores veninder og en masse pop-corn med i biografen for at se den!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men det er ikke sidste gang, du skal en tur i bio for at se noget til Tessa, Hardin og alle de andre fra After-universet, for der kommer nemlig både en 3’er og 4’er.

Du læste rigtigt – After-eventyret er nemlig langt fra slut!

Det afslørede stjernene fra filmen Josephine Langford (Tessa) og Hero Fiennes (Hardin) i en Instagramvideo, som de egentlig lavede for at fejre, at den nye "After We Collided" lige havde haft premiere i USA.

Læs også: OMG: Hør After-stjernene snakke dansk!

Hero fortæller i videoen, at det har været svært at holde på hemmeligheden om de to nye film, og at de er meget glade for endelig at måtte fortælle om det.

Derudover blev det afsløret, at de to nye film kommer til at hedde "After We Fell" og "After Ever Happy" - og bare ud fra titlerne kan vi jo gætte os lidt frem til, hvad de mon kommer til at handle om.

Det kunne måske lyde som om, at der kommer lidt knas i kærligheden mellem Tessa og Hardin, men at de ender med at klare den og 'lever lykkeligt til deres dages ende'?

Det håber vi i hvert fald, at de gør!

Du kan se Instagramvideoen med afsløringen herunder.

Læs mere om