after_we_fell_er_paa_vej_se_den_nye_teaser_her.
Film & serier

’After We Fell’ er på vej: Se den nye hotte teaser her

Af Josephine Sjelhøj 12. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er der ikke længe til, at vi kan se Tessa og Hardin i den næste ’After’-film. Skaberne bag filmen har netop delt en teaser for ’After We Fell,’ og det ser ud til, at det bliver ekstra steamy.

Går du og venter spændt på at se ’Hessa’ igen? Så kan du godt glæde dig.

I januar blev det bekræftet, at vi kan forvente at se det næste kapitel i ’After’-serien i 2021. Samtidig skal vi ikke kun glæde os til én ny film – skuespillerne har nemlig allerede filmet de næste to 'After'-film.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Som en lille gave til fansene har skaberne bag ’After’ delt en kort teaser til den 3. film i rækken, ’After We Fell,’ og de lover, at der er noget ”steamy” på vej.

Selvom teaseren kun varer et par sekunder, så får man et tydeligt glimt af stemningen i ’After We Fell.’

LÆS OGSÅ: Instruktør bekræfter: ”After We Fell” er på vej

I videoen ser man Tessa sætte sig ind i en bil, mens hun kigger over på Hardin, der ser nedtrykt ud. Klippet er efterfulgt af en dugget bilrude, hvor der står ’After We Fell.’

Hvad der får bilens ruder til at dugge helt til, skal vi selv bruge vores fantasi til, men hvis vi kender 'After’-universet ret, så har vi en lille idé om det – og det kan kun blive hot.

Se teaseren her.

Allerede nu ved vi, at Tessa møder en ny potentiel flirt, der er spillet af Carter Jenkins. Mon der kommer endnu mere knas i kærligheden mellem Tessa og Hardin end det, vi så i ’After We Collided’? Måske er det årsagen til den nedtrykte stemning i teaseren.

Selvom vi stadig mangler en præcis premieredato, så tyder det på, at vi ikke skal vente alt for længe på at sukke over ’Hessa’ igen.

Læs mere om

MestLæste