Hero Fiennes Tiffin
Kendte

Hero Fiennes-Tiffin møder Harry Styles: Han gav mig et specielt blik

Af Julie Sofie Hauritz 1. oktober 2021
Foto: @hero_ft
Ville du tro på os, hvis vi skrev, at karakteren Hardin i 'After'-filmene er inspireret af Harry Styles? Selvom de langt fra hverken ligner eller minder om hinanden, er det faktisk rigtigt! Nu fortæller skuespilleren bag Hardin, Hero Fiennes-Tiffin, om, hvordan det var at stå ansigt til ansigt med Harry Styles.

Lige siden den første ’After’-film udkom i 2019, har fortællingen om den fornuftige Tessa og den lidt mere mystiske Hardin taget os alle med storm.

Alle ’After’-filmene er baseret på Anna Todds bøger af samme navn. Da Anna først begyndte at skrive bøgerne, fortalte hun, at de faktisk er baseret på One Direction-fanfiction, som hun havde skrevet tilbage i 2013. Det gør, selvom det udseendemæssigt ikke er helt tydeligt, at karakteren Hardin i 'After'-trilogien faktisk er inspireret af Harry Styles.

Hero Fiennes-Tiffin, der spiller Hardin i ’After’-filmene, har tidligere udtalt, at han virkelig har gjort alt, hvad han kunne for at gøre sin rolle som Hardin til sin egen uden påvirkning af Anna Todds inspiration i Harry Styles. Dog lader det alligevel til, at det for alle – og særligt en hel speciel person – har været svært at glemme, at Hardin netop er baseret på Harry Styles. Nemlig Harry Styles selv.

Det fortæller Hero efter at have mødt Harry til Met Gala 2019. Selvom stjernerne ikke talte sammen, følte Hero alligevel, at Harry gav ham et specielt blik. Dét fortæller han i et interview med Stylecaster:

- Jeg gav ham hånden, og dér opstod der et moment. Vi havde ikke mulighed for at snakke, fordi det var ved indgangen, og fordi der var ret fyldt. Men jeg føler, at Harry gav mig et specielt blik, der netop indikerede, at han godt vidste, at min karakter i ’After’ var inspireret af ham.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hardin og Harry kan ikke sammenlignes
Det er ikke første gang, at Hero eller endda Anna selv har snakket om Harry Styles i forbindelse med ’After’-universet. For eksempel har Anna tidligere fortalt i et interview med Film Inside, at selvom karakteren Hardin er inspireret af Harry, så minder de faktisk langt fra om hinanden.  

- Jeg er fan af ham [Harry Styles], men det var mere, fordi jeg var en del af et fællesskab bestående af fanfiktionsforfattere, der tilfældigvis skrev One Direction-fanfiction, at jeg også begyndte på det, og at jeg fandt inspiration i Harry. Men har man læst 'After'-bøgerne eller set filmene, vil man også hurtigt kunne se, at Hardin faktisk er ret anderledes end Harry.

Uanset om Anna Todd har skabt Hardin på baggrund af Harry Styles eller ej, synes vi stadig, at Hardin er en karakter, der er værd at opleve, og at 'After'-filmene er værd at se! 

Pssst! Hvis du, ligesom os, heller ikke kan få nok af Tessa, Hardin og alle de andre, kommer der heldigvis også snart en fjerde film til samlingen. Vi ved endnu ikke, hvornår den fjerde film har premiere, men vi glæder os allerede!

Læs mere om

MegetMere