Det betyder de nye symboler på Snapchat
Det sker

Ny hjerte-opdatering på Snapchat

Af Stine Kærsgaard 19. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den nye opdatering fra Snapchat kan afsløre, hvor gode venner I eeeegentlig er.

Opmærksomme Snapchat-brugere vil nok allerede have bemærket, at der igen er kommet en række nye symboler på Snapchat-vennelisten. Og særligt et rødt hjerte har fået folk op på dupperne, for hvad betyder det egentlig?

Læs også: Snapchat gemmer dine billeder 

Vi giver dig svaret: Hvis der vises et rødt hjerte, betyder det, at man har været bedste Snapchat-venner i to uger. Aaww!

Men, men, men, det stopper ikke her. Hvis du ser to lyserøde hjerter, betyder det, at man har været allerbedste Snapchat-venner i to måneder.

Læs også: Snapchat-vennelisten er tilbage i ny emoji-udgave

Med den opdatering har du og din BFF stadig noget af kæmpe for på Snapchat-fronten. Tager I udfordringen op?

Snapper du med dit crush? Find ud af, hvad hans snapchats i virkeligheden betyder i galleriet her:

Detbetyderditcrush’Snapchats

Hvis du og dit crush har snakket om en ting eller en situation, som han så efterfølgende snapper til dig, kan du godt regne med, at du betyder mere for ham end de andre, han snapper med. Han vil nok gerne lære dig bedre at kende, da sådan en snap er ekstra personlig!

”Hundeøjne-selfien” eller ”jeg rynker lige panden-selfien” kan godt være et tegn på, at han gerne vil charmere dig og få din opmærksomhed. Du kan være ret sikker på, at han har et godt øje til dig!

Hvis dit crush sender dig megamange overmalede snaps (ham selv med lilla hår eller hans ven helt overtegnet med hår på brystet eller ild ud af munden), så er det nok fordi, han keder sig ret meget … Måske burde han bare blive kærester med dig, så han har noget at tage sig til!

Sender han dig en snap af hans nyindkøbte sneaks eller skjorte, kan du godt regne med, det er for at vise dig, at han har god stil.

Sender dit crush KONSTANT snaps, hvor han hænger ud med sine venner, kan det godt være for at vise dig, at han er god social – og elsker sine venner virkelig højt! Hvis snapsne går hen og bliver ulækre eller alt for drengehørms-agtige, så skal du nok lige overveje, om han også crusher på dig eller mere ser dig som en af drengene.

Hvis man har (god) humor, er man attraktiv! Hvis han sender dig sjove snaps, håber han sikkert på, at få en grineren snap-samtale op at køre med dig… Så hvis du har et godt comeback eller opdager noget sjovt, er det bare med at snappe igen!

Snapper dit crush forskellige tegn – for eksempel jeres forbogstaver, skyer, der ligner hjerter, eller tegner han selv hjerter, så det vist ret sikkert, at han er lidt crazy med dig. Cute!

Når dit crush snapper, at han hænger ud med sin hund, kan du godt regne med, det er fordi, han gerne vil vise dig, at han faktisk en ret omsorgsfuld fyr, der kan tage vare på andre end sig selv. Eller også håber han, at du først bliver vild med hans hund … og så efterfølgende får øjnene op for ham! Hæhæ.

 

Læs mere om

MegetMere