Det sker

Få nye venner på mobilen

Af Stine Nielsen 5. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du gerne have flere venner? Find dem gennem din mobil! Se her, hvordan du gør.

Måske er du en smule ensom? Eller måske vil du bare gerne have endnu flere venner, end du har i forvejen? Så er det bare frem med mobilen, for der er masser af steder, du kan møde nye venner!

Hashtags

Brug dine interesser til at lære nye mennesker at kende. Går du for eksempel op i træning eller sund mad, kan du bruge hashtags som #fitfam, #fitspo og #cleaneats og finde Instagrammere, som går op i de samme ting som dig. Kommentér deres billeder og tag dem i dine egne - så kan I få et godt Insta-venskab op at køre!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: #Hashtag-ordbog

Blogs

Følger du nogle bestemte bloggere? Snak med de andre følgere om, hvad I kan lide af blogindlæg - for eksempel i kommentarerne på bloggen, på YouTube eller på Instagram. Senere kan I måske blive venner på facebook og fortsætte snakken der.

Læs også: Find en ny veninde

Fangrupper

Har du et kæmpe idol, som du går vildt meget op i? Det er der helt sikkert også andre, der har. Vær med i en fangruppe (for eksempel på facebook), og tilbyd din hjælp med at arbejde for at sprede info om dit idol. På den måde lærer du nye mennesker at kende gennem jeres fælles kærlighed til idolet, wee!

Debatter

Mange hjemmesider har debatfora, hvor du kan stille spørgsmål og diskutere med andre. Hvis du gerne vil have nye venner, kan du prøve at skrive lidt om dig selv og lægge op til et arrangement, hvor I kan mødes et par stykker. For eksempel en kageklub, hvor I bager sammen eller en dag, hvor I mødes og træner eller noget andet, du synes, er sjovt. Se Vi Unges debatter her.

Websites

Du kan også finde venner på forskellige sites, som handler om netop din interesse. Er du for eksempel god til at tegne, kan du prøve Tegnebordet.dk. Her kan du oprette en profil, lægge tegninger ud og kommentere andres tegninger. Fald i snak med de andre tegnere og arrangér en tegnedate, hvor I mødes flere og tegner!

Facebook-grupper

Facebook er et oplagt sted at finde nye venner. Når du melder dig ind i en gruppe på facebook, har du tit noget til fælles med de andre i samme gruppe. Hvis I får nogle gode snakke i kommentarerne, er det oplagt at blive facebook-venner og lære hinanden endnu bedre at kende.

Læs også: Find nye venner på facebook

Billeder

Brug sociale medier og billeder til at få nye venner - for eksempel på We Heart It eller Pinterest, hvor du kan dele videre af andres billeder og vise, hvad, du selv synes, er inspirerende. Der er folk fra hele verden, og selv om I måske ikke kommer til at mødes IRL, så er det meget hyggeligt at kommunikere med andre på den måde.

Reddinmobil,nårdenervedat

Sluk for mobildata, dataroaming og 3G. Du kan stadig modtage opkald og sms’er – bare ikke gå på nettet, med mindre der er wifi. Det sparer enorme mængder strøm! Du slår det fra i dine indstillinger under ”mobil”.
Får du også notifikationer, der lyser din skærm op, når du får en besked på facebook og lignende? Slå push-beskederne fra i dine indstillinger under ”meddelelsescenter”. Vælg din app, og slå ”advarsler” fra.
Du kan alligevel kun være inde i en app ad gangen, så sørg for at luk dine apps ordentligt ned, så de ikke suger strøm.
Det er altid fedt at kunne tjekke ind med sine veninder et sted, men når du skal spare på strømmen, går det ikke. Slå det fra i dine indstillinger under ”anonymitet” og ”lokalitetstjenester”.
Det kræver faktisk ret meget strøm at lyse din skærm op, men hvis du skruer lidt ned for lyset i skærmen, kan du spare en del. Find det i indstillingerne under ”lysstyrke og baggrund”. Du kan enten skrue ned manuelt, eller sætte den på ”automatisk lystyrke”, så telefonen selv regulerer efter, hvor meget strøm der er tilbage.
Hvis du er i nærheden af en stikkontakt og kan komme til at lade mobilen op i et par minutter, så sæt telefonen på flytilstand, mens den lader. Så lader den nemlig meget hurtigere op!