Mit liv

Find nye venner på Facebook

Af Line Sølvhøj Jensen 2. marts 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Facebook er ikke bare et sted, hvor du kan holde øje med dine gamle venner. Faktisk kan du også finde nye venner på Facebook. Vi guider dig her!

Vil du gerne finde nogen nye venner? Så er Facebook måske det sted, hvor du skal gå på jagt efter dine nye venner. På Facebook kan du nemlig møde en masse nye mennesker, så måske er det der, du finder din nye hjerteveninde.

Venners venner
Du kan selvfølgelig altid kigge på dine venners venner, når du går på jagt efter nye venner. Måske holdte en fra din klasse engang fødselsdag, hvor du snakkede med en pige, der virkede supersød. Hvis du finder hende på Facebook, kan du tilføje som hende ven, eller måske skrive en mail til hende. Du kan skrive til hende, at det var hyggeligt sidst i sås og spørge hende, hvordan det går. Måske skriver hun hurtigt tilbage, og I kan finde en dag, hvor I kan ses.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

[faktaBox]Dine interesser
Måske gik du til ridning for mange år siden, hvor du havde det supersjovt sammen med de andre ride-tøser. Det kan være, der er oprettet en gruppe for din gamle rideskole, og hvis du melder dig ind i den, kan det være, du kan komme i kontakt med nogle af dine gamle venner igen.

Du kan selvfølgelig også lære helt nye mennesker at kende på Facebook. Hvis du er mega Robert Pattinson-fan, elsker at spille håndbold eller har en eller anden ting, du går rigtig meget op i, så kan du finde grupper og fansider på Facebook, som du kan tilmelde dig eller blive fan af. På den måde kan du hurtigt komme i kontakt med nye mennesker, der har de samme interesser som dig.

Hvordan kommer du ellers I kontakt med nye mennesker:

• Kommenter med en sød hilsen, når nogen skriver noget på deres profil. På den måde gør du dig synlig og virker som en supersød pige.

• Lad vær med at skrive noget ondt om nogen eller brokke dig for meget. Hvem gider at være veninde med et brokkehoved?

• Sørg for at holde din profil opdateret og hav et billede på, der ligner dig. Hvis du skal finde nye venner på Facebook, skal de kunne se og vide, hvem du er.

Husk at du også kan blive ven med Vi Unge på Facebook, og at du kan blive fan af Vi Unge Covergirl.

MestLæste