Krop & Sind

Tema: Sommerflirt på ø-lejr

Af Læserhistorie 11. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tema: Så er det blevet tid til feriens sidste sommerflirt. Og denne startede faktisk for over fire år siden. Læs med her og find ud af, hvad der skete.

Hvert år tager min far og jeg på ø-lejr, det samme sted, det samme tidspunkt. Øen hedder Omø, og vi er der en uge i sommerferien. Jeg har været der fire gange nu, og jeg var otte år første gang.

Jeg vil starte med at fortælle om noget, der skete for fire år siden, som har betydning for historien. Når man kommer til et nyt sted for første gang, vil man gerne have nogle nye veninder, men det kan godt være svært. Især når man samtidig er en smule anderledes, så derfor blev jeg holdt udenfor.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Få en sommerferie-veninde.

Der var så bare lige den her dreng, Peter, som var tolv på det tidspunkt - fire år ældre end mig. Og han havde ikke noget imod mig. Så vi spillede matador hver aften og grinte sammen. Jeg havde det rigtig hyggeligt med ham. På det tidspunkt kendte jeg ikke rigtigt noget til drenge og forelskelse, jeg var jo kun otte, så jeg kunne ikke mærke de dér følelser, der blev bygget op. Da ugen sluttede, krammede vi bare hinanden og sagde farvel.

Han kom ikke næste år... eller året efter - faktisk kom han ikke igen, før i år.. Jeg sad inde i min seng sammen med Amanda (nu havde jeg nemlig fået nogle gode venner på ø-lejren) og så kom der en dreng og en pige ind og spurgte; "har I en pumpe, til en luftmadras, vi må låne?" Jeg svarede bare "nej" og fordi jeg ikke havde set dem på lejren før - troede jeg - spurgte jeg, om de havde været der før. Så svarede drengen; "Jeg har - for lang tid siden" og så så jeg dét der velkendte smil og spurgte hvad han hed. "Peter," svarede han og jeg udbrød; "DIG KAN JEG GODT HUSKE! Rasmus er min storebror - jeg hedder Sofia.." Så kiggede han på mig og begyndte at smile.. "Hej Sofia," sagde han og gik igen.. Dér mærkede jeg så de følelser, jeg havde gemt væk i fire år... Jeg var helt håbløst forelsket i ham. 100 %. Og vi var stadig venner efter fire år, hvor vi ikke havde set hinanden.

Læs også: Dine søskende er uundværlige.

En af dagene var mig, Peter nogle andre så sammen. Vi 'tumlede' rundt i Katja og Peters seng (de sov i dobbeltseng, lige ved siden af mig). Pludselig blev vi alle trætte, og lagde os sammen i en stor klump, nogen havde hovederne på folks maver, andre lå med puder på deres ben - det var totalt kluddermor. Ida lå mellem mig og Peter. Vi lå der i en halv time, og så gik Amanda, Katja og Ida. Så var det kun mig, Peter og to andre piger tilbage, så vi lagde os i deres seng i stedet. Og nu lå en anden pige i mellem mig og Peter. Så begyndte Peter at tromme med fingrene på madrassen, men så lagde jeg min hånd oven på hans. Og så endte det med, at vi lå og holdte i hånd. Så lå vi der en time, og så rejste vi os og gik ind i spiseteltet. Jeg tænkte bare "JUHHUUUUUUUUHUUUUUUU", men jeg ved jo ikke med Peter.

Om aftenen så jeg så, at Peter havde lagt sin hånd ned på min luftmadras, og lige så stille tog jeg den så igen. Og denne gang skulle jeg virkelig styre mig for ikke at hoppe op på ham og kysse ham.

Da alle sov, lå vi stadig der, med hænderne flettet, og han aede min kind, og jeg kunne høre hans åndedræt. Det var deeeejligt! Og nu kunne han ikke styre sig længere; han lagde sig ned ved siden af mig på min luftmadras, og så kyssede vi med tunge. Det gjorde vi tre gange, og så lagde vi os til at sove.

Læs også: Flirt og scor.

Næste aften var festaften. Og vi havde begge fået en smule at drikke (Peter havde fået mest, han måtte jo godt drikke, siden han var 16 år). Så gik vi alene ind i det store telt, hvor vi sov, og lagde os ned. Vi ville bare lige slappe af fem minutter, men det endte med at vi lå og kyssede igen. Denne gang lagde han sig OVEN på mig. Og det var bare helt fantastisk.

Tidligere den dag, havde jeg fortalt Ida og Amanda om det, fordi jeg ikke kunne bære det alene. Så efter nogen minutter, kom de ind. Jeg skubbede Peter væk, fordi han ikke måtte vide, at de vidste det.

Test dig selv: Er du klar til din første kæreste?

Det var så vores sidste kys, og næste dag skulle han af sted. Jeg ville gerne have haft et farvel kys, men det blev bare til et kram- igen! Jeg savner ham helt utroligt meget.

Hilsen mig, der havde sit livs sommerromance - en romance jeg ville ønske, der var endt med en kæreste.

MestLæste