Krop & Sind

Scor ham til sidste skoledag

Af Line Sølvhøj Jensen 24. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er nu, hvor du snart har sidste skoledag, at du skal sætte alt ind og satse på at score ham, dit hjerte banker for! Få tips og gode råd til at score ham her!

Skoleåret er snart slut, og det betyder en lang pause fra skolen, men altså også en pause fra ham den søde på skolen. Og er det så ikke nu, du skal have taget dig sammen og scoret ham? Følg guiden her, så du endelig kan få bekræftet, om han også har følelser for dig!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Prøv også testen: Er du klar til din første kæreste?

Inden du skal i skole…

Gør lidt ekstra ud af dig selv, så du føler dig godt tilpas. Kan det hjælpe på dit selvværd, at du har noget fedt tøj på, at du har gjort lidt ekstra ud af makeuppen og at håret sidder godt, så er det med at gøre det! Alt gælder, når du skal have hans opmærksomhed!

Læs også: For genert til at tage initiativet.

I skolen…

I er på skolen, og det er nu, du skal begynde at flirte med ham. Sæt alt ind for at få hans opmærksomhed. Hvis du eller han går ud af niende klasse, så er det måske sidste gang, du ser ham, og hvad har du så at miste?

Sådan får du hans opmærksomhed:

? Smil sødt til ham

? Send lange blikke til ham

? Spørg, hvad hans klasse skal sidste skoledag

? Vær i nærheden af hans klasse

? Overgiv dig til ham og lad ham sprøjte dig med vandpistol

Læs også: Sådan kommer du i snak med fyrene.

Efter skole…

Nu gælder det om at fange hans interesse. Tag mod til dig og snak med ham. Du kan for eksempel:

? Spørge ham, hvad han og hans klasse skal efter skole

? Invitere ham og hans venner til at joine festen med din klasse om aftenen

? Give ham et kompliment - det vil han helt sikkert blive glad for og beæret over

Læs også: De 7 flirteråd.

Om aftenen

Er du heldig, at I hænger ud i den samme park, til den samme fest eller på den samme strand, så er det med at udnytte det! Nu skal du for alvor i snak med ham. Du kan spørge ham, hvad han skal lave i sommerferien, hvad han skal efter sommerferien (hvis han går ud af niende klasse) eller du kan sige, at du har lagt mærke til ham på skolen, når han spiller fodbold i frikvarteret, er i Elevrådet og så videre, og at du synes, han virker sød. Du kan lige så godt være ærlig, for måske er det virkelig sidste gang, du ser ham, og så vil du fortryde, at du ikke gjorde noget ved det.

Læs også: Scor ham til festen.

Du kan også sætte dig ved siden af ham, så du tilfældigvis rører ham. Hvis han flytter sig lidt væk, kan du lade som om det var et uheld, at du satte dig så tæt på, men hvis han bliver siddende tæt på, så er det måske nu, du skal tage ham i hånden… ?

Er han ikke interesseret?

Ok, hvad er det værste, der kan ske? Du får et nej, fordi han ikke er interesseret, men så har du fået svar på, om han var interesseret, og du kan bruge sommerferien på at finde en ny sød fyr. Hvis ikke du gør noget ved det, får du ikke svar på, om det egentlig kunne være blevet jer to!

Læs også: Skræmmer du fyrene væk?

MestLæste