Krop & Sind

Skræmmer du fyrene væk?

Af Anja Bruneskjold 21. marts 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nogle gange kan vi piger godt blive lidt for ivrige, når det gælder fyre. Har du tendens til at skræmme fyrene væk? Her er fem gode råd til, hvordan du IKKE skal opføre dig, hvis du gerne vil score ham den søde.

Er du én af dem, som skræmmer fyrene væk? Hvis du er, så læs med her - vi kommer med fem gode råd til, hvordan du ikke skal opføre dig overfor fyrene.

Læs også: 8 ting, fyre ikke læggre mærke til.

Pas på med SMS-beskederne!
Vi elsker at SMS'e, og vi gør det hele tiden, men drengene synes hurtigt, at det bliver for meget. Det er fint at sende SMS'er til ham, men giv ham lidt tid til at besvare din besked - også selv om der går laaaaang tid! Hvis du rykker ham for et svar, kan det være, han bakker helt ud, og det ville være megasurt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sandheden om fyre!

Lad være med at surmule
Hvis der er noget, drenge hader, er det, når vi piger surmuler. Vi har det med at lege små gættelege, hvor fyrene skal regne ud, hvad der er galt. Det er åndssvagt, for drengene er slet ikke med på den! Det er altså en god idé at hjælpe drengene lidt på vej og fortælle dem, at du i virkeligheden bare gerne vil have deres opmærksomhed.

Læs også: Her møder du de søde fyre.

Tal ikke dårligt om hans venner
Det er hans venner - ikke dine! Selv om du måske synes, hans venner er en smule bøvede, og at han burde bruge mere tid sammen med dig i stedet for dem, så har din kæreste selv valgt sine venner. Så i stedet for at tale dårligt om dem og forsøge at få dem til at holde sig væk, burde du hellere bruge tid på at lære dem bedre at kende. Det kan være, de i virkeligheden er supernice, og måske kan I alle have det rigtig sjovt sammen.

Læs også: 10 fyre du skal undgå.

Lav ikke om på ham
Der er en grund til, du er faldet for ham, så lad være med at forsøge at lave ham om (i hvert fald ikke så han opdager det!), så snart du har fået ham på krogen. Drengene kan mærke det lige med det samme, og det får dem altså til hurtigt at smutte. Og er det ikke også lige meget, om hans T-shirt har den helt rigtige farve eller om bukserne er lidt for korte?

Lad være med at bestemme over ham
Selv om I er kærester, betyder det ikke, at du har ret til at bestemme over ham. Han skal have lov til at spille playstation og tage til fodboldkamp med vennerne, uden du bliver sur og fornærmet. Der er ingen, der gider have en kæreste, der bestemmer over én.

Læs også: Guide: Sådan bliver du mere udadvendt

MestLæste