Krop & Sind

Sandheden om fyre!

Af Line Sølvhøj Jensen 28. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har samlet ni hemmeligheder om fyre, så du kan blive endnu klogere på, hvad de egentlig tænker og føler.

Hvad tænker drenge om piger og den første gang, og snakker drenge overhovedet om følelser? Bliv klogere her!

Den første gang
Drenge er også nervøse for "den første gang". De tænker nemlig også, om de kan finde ud af det, og er bange for pigens forventninger til dem.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kroppen
De tænker også over, hvad pigerne synes om deres krop, selv om de virker som om, de ikke bekymrer dem om deres udseende. Drenge tænker faktisk også over, om de er undervægtige eller overvægtige.

Tag testen: Er han ven eller kæreste

Sorg
Som om drenge aldrig græder! Fyre bliver lige så kede af det, hvis deres kæreste for eksempel slår op, som piger gør, men det siger de jo ligesom bare ikke højt! Men når de er sammen med deres tætteste venner, så kan de sagtens snakke om, hvor kede af det de er.

Generthed
Mange drenge er også generte og usikre, men det viser de selvfølgelig ikke! Selv om de virker topudadvendte og frembrusende, så er der punkter, hvor de også er bange for ikke at være gode nok.

Bekræftelse
Drenge har også brug for bekræftelse og for at føle, at pigerne er interesseret i dem. Selv om du ikke tror det, så kan de også godt sidde og vente på, at du svarer på en sms fra dem.

Læs også: Hvis bare fyre forstod...

Bryster
At fyre kun vil have piger med store bryster, er noget, piger tror, fordi de er bange for, at deres bryster ikke er gode nok. Faktisk synes mange fyre, at små bryster er lige så fantastiske som store bryster.

Kærlighedsfilm
Den er god nok, drenge er ikke kun til actionfilm, men kan faktisk også godt lide at se kærlighedsfilm! Måske ser de bare ikke lige så mange, som vi piger gør.

Følelser
Det passer ikke, når man siger, at drenge ikke har nogen følelser. Fyre har lige så mange følelser som piger, men de viser dem bare ikke på samme måde. De synes jo, at de skal være lidt seje!

Tænker de kun på sex?
Fyre tænker sikkert ikke mere på sex, end piger gør - de snakker bare mere om det, så derfor kommer det til at virke, som om det er det eneste, de har i hovedet.

Se også videoen: Hvad laver drenge, når de keder sig?

I galleriet kan du læse om 5 ting, der giver drenge sommerfugle i maven!

5tingdergiverdrengesommerfugleimaven

Er der noget, der kan smelte en drengs hjerte, er det et sødt og oprigtigt smil, som man ikke er i tvivl om er lidt flirtende. Hvis han I forvejen har et crush på dig, vil det nemlig kun give ham endnu flere sommerfugle i maven, når du smiler, fordi han bliver spændt og superglad over, at du giver ham opmærksomhed. Det kender du sikkert også selv, når han smiler til dig!
Shutterstock
Hvis du overforbruger hjerte-emojierne, mister de hurtigt den gnist, som de faktisk kan skabe i starten. Uanset om I flirter eller ej, kan du sætte gang i sommerfuglene ved at sende ham et hjerte eller en kysse-emoji, som hinter, at du er lidt lun på ham. Hvis han har et godt øje til dig, vil han helt sikkert blive helt kulret af det!
Shutterstock
Når du ser ham i skolen, til en fest eller et andet arrangement, skal du kigge ham i øjnene, når du får chancen. Det må ikke virke creepy, så husk at gør det lidt diskret, så han også går og tænker lidt over, om det er ham, du kigger på. Når du fanger ham i at kigge på dig, skal du gribe chancen ved at kigge ham dybt i øjnene og smile. Så smelter han!
Shutterstock
Uanset om dit crush er megaselvsikker og altid starter samtalerne, eller om han er supergenert og tilbageholdende, vil han synes, det er nice, når du tager initiativ til at snakke med ham. Det kan for eksempel være i frikvarteret, men det kan også bare være om aftenen, hvor du kan starte en samtale på Facebook eller Snapchat. De fleste drenge vil nemlig opfatte det som et signal om, at du ret godt kan lide ham – for hvorfor skulle du ellers skrive? Og så kommer sommerfuglene…
Shutterstock
Sidder I oppe til sent om aftenen og skriver sammen om alt og ingenting? Får I hinanden til at dø af grin, selv om I ikke engang er sammen? Hvis det kilder i maven på dig, kilder det garanteret også hos ham! Hvis der virkelig er kemi, og beskederne flyver frem og tilbage på Facebook, giver du ham SÅ mange sommerfugle i maven!
Shutterstock

MestLæste