Krop & Sind

Scor ham til festen

Af Rikke Reffelt 30. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du udset dig en sød fyr til festen, men ved du slet ikke, hvordan du skal komme i kontakt med ham uden at virke kikset? Her får du fire tips, der skubber dig et skridt tættere på drømmefyren.

Den tilfældige
Kom "tilfældigvis" til at gå ind i ham. Undskyld, og spørg så ganske naturligt, hvad han hedder, hvem han kender til festen eller noget. Han vil synes, du er søøød og måske lidt klodset på den søde måde.

Den direkte
Saml mod til dig og gå direkte over til fyren og fortæl, at du altså bare synes, han ser virkelig dejlig ud! Prøv at vænne situationen om - ville du ikke selv blive topsmigret, hvis en fyr smed sådan en bemærkning til dig? Han vil stensikkert synes, du er ret så interessant!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den charmerende
Flirt! Spørg, om han ikke vil danse, hjælpe dig med at sætte noget musik på eller med ud og "trække lidt luft" - kort sagt: Kom tæt på fyren! Han vil garanteret forstå dine flirtende hentydninger.

Den fjollede
Grin med ham! Dril ham ved at give ham en fjollet hat på, spørg, om han ikke vil være med til jeres party-leg, eller snak med ham, om de åndssvage lærere I har i skolen. Så snart I griner sammen, vil han pludselig lægge ekstra mærke til dig!

Læs også: Flirt og scor!

Husk!
At han helt sikkert er lige så usikker og genert, som du er!

Kom i snak med ham
Sidder du ved siden af én, du ikke rigtig kender, kan det hurtigt blive anstrengt, hvis I ikke har noget at snakke om. Men med de rette spørgsmål kan personen måske vise sig at være en ny flirt! Her er en bunke spørgsmål, der sætter samtalen i gang:

· Hvor kommer du fra?

· Hvad er dit hadefag i skolen?

· Hvor var du henne i ferien?

· Hvad så du sidst, du var i biografen?

· Hvis du kun havde én dag tilbage på jorden, hvad ville du så lave?

· Hvor kender du hende, der holder festen fra?

Læs også: Ti gode scorereplikker.

Smil!
Det lyder skørt, men husk at smile! Det gør den, du taler med rolig, og du viser, at du interesserer dig for det, som I snakker om.

Prøv testen: Er han din drømmefyr?

I galleriet kan du se, hvordan du scorer med din veninde!

Scormeddinveninde

Når du og din veninde har udset jer et par søde drenge, der måske også er venner, så skal I først og fremmest finde ud af, hvem der skal have hvem. Det duer nemlig slet ikke, hvis I går efter den samme fyr! Hvis I ikke kan blive enige, så skal i holde jer fra veninde-score-strategien.
Foto: Shutterstock
Når I har besluttet jer for, hvem der skal gå efter hvem, kan I begynde at overveje, hvor I kan møde drengene. Hvor hænger de ud? Og på hvilket tidspunkt af dagen? Det er vigtigt, I får det til at se ud som om, at I også kommer der, fordi I har et formål. Hvis I er på basketballbanen – så spil basket. Hvis I kommer i fitnesscenteret, så træn! Drengene skulle jo nødigt tro, at I KUN kommer der for at kigge på dem… (hæhæ).
Foto: Shutterstock
Drenge kan godt lide søde og smilende piger. De synes også, det er superscharmerende, når piger griner og flirter. Faren er bare, at når man er sammen med sin BFF, kan man hurtigt komme til at virke alt for overgearet og alt for pigefjantet. Så tænk lige over at skrue ned for fniseriet, hvis I vil imponere de søde fyre.
Foto: Shutterstock
Ofte kan det godt være grænseoverskridende at skulle tage kontakt til en sød fyr. Men hvis man er to, er det noget helt andet! Du og din veninde kan for eksempel starte med at smile rigtig meget til de fyre, som I godt kunne tænke jer at snakke med – så ved de, at I er interesserede. Derefter vil snakken opstå helt naturligt.
Foto: Shutterstock
Når I har fået kontakt til drengene, kan I spørge, om de vil mødes med jer på et tidspunkt. I kan for eksempel sige, at I har hørt, der er megagode pizzaer et sted og spørge, om de har lyst til at tjekke det ud sammen med jer, eller om de har lyst til at tage med på stranden. Det ville for de fleste være ret så akavet at foreslå sådan en ting alene, men ikke når man er to veninder.
Foto: Shutterstock
Og så skal I endelig udnytte, at I kan hjælpe hinanden. I kan for eksempel tage gode, lækre billeder af hinanden, som i kan poste på de sociale medier (hvis I altså er venner med drengene, eller de følger jer på de sociale medier) På den måde lægger jeres flirts mærke til jer. Pas dog på med billedspam, da det hurtigt kan virke lidt desperat, hvis der bare kommer det ene billede efter det andet hver anden time!
Foto: Shutterstock

MestLæste