Krop & Sind

Læserhistorier – Min første forelskelse

Af Redaktionen 17. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan føles det at være forelsket? Vi har spurgt fem søde Vi Unge-læsere om, hvordan deres første forelskelse var. Se svarene her!

Hvad er det for en mærkelig følelse i kroppen? Hvorfor bliver jeg helt mundlam, når han kommer ind i klassen? Hvorfor kan jeg ikke lade være med at tænke på ham?

Man kan næsten ikke kende sig selv, når man bliver forelsket for første gang. Fem søde Vi Unge-læsere fortæller her om deres første forelskelse:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lærke

Jeg lærte en sød dreng at kende gennem en af mine venner og aftalte at mødes med ham. Jeg havde en rigtig sjov og dejlig dag, og han var lige så sød, som han så ud. Med det samme begyndte jeg at få lidt følelser for ham og efterhånden, som vi lærte hinanden bedre at kende, blev mine følelser stærkere.

Læs også: Ældre kæreste - hot eller not?

Jeg har nu kendt ham i omkring et halvt år, han er en af mine bedste venner, og jeg har stadig den samme kildende fornemmelse i min mave hver gang, jeg ser ham, eller nogen nævner hans navn. Det er første gang, jeg har været så forelsket i en dreng, som jeg er i ham. Det er en fantastisk følelse men samtidig den værste. Lige i øjeblikket prøver jeg bare at finde ud af, om han måske også har følelser for mig. Hvem ved, måske kan det blive til noget?

Cecilie

Teenager, forelsket, kærlighed, kærester, drenge, læserne fortæller, forelskelse

Det skete for godt fem måneder siden, hvor jeg startede i en ny klasse. Jeg blev vist rundt på skolen af to fra min nye klasse, og han var selvfølgelig en af dem. Fra han kiggede på mig første gang, skete der noget med mit hjerte. En følelse, jeg aldrig har prøvet før, kom frem. Jeg måtte være forelsket, og det var fantastisk. I hvert fald lige indtil den dag, hvor der kom en statusopdatering på facebook om, at han var i et forhold. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle gøre af mig selv, men jeg valgte at tage det med ro og se, hvad der skete med dem.

Læs også: Sådan føles det første kys

Heldigvis slog de op en dag, og jeg fik min store chance. Jeg begyndte at skrive rigtig meget med ham og fortalte ham så om mine følelser. Han syntes, jeg var sød, men desværre ikke sød nok, for han havde ikke samme følelser for mig. Nu har jeg været nødt til at lægge mine følelser på hylde, fordi jeg bliver ked af det hver gang, jeg ser ham flirte med nogle af de andre piger. Jeg skrev en lang besked om, at jeg var nødt til det, men efter to uger gik det galt igen.

Jeg har fundet en ny side af mig selv, og det er hans skyld. Jeg har accepteret hans valg og kæmper stadig med følelserne, men det er hårdt. Især når man ser ham hver dag …

Debbie

Min første forelskelse skete, da vi var taget på en uges ferie til Tyrkiet. Jeg havde glædet mig rigtig meget til at komme ned i varmen. Fire af dagene var vi på den her restaurant, hvor jeg mødte en tjener, som jeg blev rigtig forelsket i. Første gang jeg havde øjenkontakt med ham, kom en følelse, jeg aldrig havde følt før: Følelsen af så mange sommerfugle i maven, at det gjorde helt ondt, men på en god måde.

Læs også: Du ved du er forelsket når ...

Vi holdt øjenkontakten hver aften, og vi snakkede også af og til. Jeg følte mig så lykkelig og tanken om, at jeg skulle hjem igen, havde jeg fuldstændig glemt. Da det var ved at være tid, krammede vi farvel, og det næste, jeg husker, er larmen fra flyvemaskinen. Først der går det op for mig, at eventyret er slut, og jeg græder til jeg ikke har flere tårer tilbage (skifter pludselig til nutid - ændr det til datid ligesom resten). Min første forelskelse vil jeg aldrig glemme.

Emilie

Teenager, forelsket, kærlighed, kærester, drenge, læserne fortæller, forelskelse

Min første forelskelse er også min nuværende forelskelse. Jeg mødte ham for et år og fem måneder siden. Vi var på lejr med tre klasser fra en anden skole. En dag, da mine to veninder og jeg var på vej hjem fra købmanden, råbte den ene til en fyr, jeg ikke kendte: "Hey, vil du ikke følges med os!". Han kom hen til os og hilste på mine veninder og til sidst på mig. Jeg smilede bare. Vi var ret oppe at køre, så jeg tænkte ikke på, at han var der.

Tag testen: Hvilken type kæreste skal du have?

Resten af lejren tænkte jeg ikke så meget over ham, men alligevel besluttede jeg mig for at skrive mit nummer ned i hans bog på turen hjem i bussen. Han skrev til mig allerede den aften, vi kom hjem, og vi skrev sammen til klokken fire om natten. Sådan fortsatte det i et par dage, og jeg blev mere og mere forelsket i ham. Jeg foreslog, at vi skulle mødes og var mega nervøs.

Vi mødtes et par gange, og så en dag spurgte han, om jeg ville komme sammen. Han har senere fortalt, at han allerede havde lagt mærke til mig under forberedelserne til lejren, og han havde været dybt forelsket i mig lige siden, han så mig. I dag har vi været sammen i et år og fire måneder.

Fie

Min første forelskelse var for et halvt år siden. Det hele startede, da jeg var i ungdomsklub. Jeg gik rundt med nogle veninder, og der var en dreng fra niende klasse, der gik med os. Jeg kendte ham ikke, men han var meget gode venner med de andre. Der gik heller ikke ret lang tid før, at han hilste på mig og fortalte, hvad han hed.

Vi begyndte at snakke mere og mere sammen den dag. Til sidst begyndte de andre at trække sig væk fra os, fordi de ville give os fred. Da vi skulle hjem, ventede jeg på, at klubbussen skulle komme, for han skulle med den hjem. Da den kom, gav han mig et kram.

Læs også: Tjekliste - er du klar til sex?

Efter nogle uger begyndte han at vinke til mig på gangen i skolen og kramme mig efter skole. Der gik ikke ret lang tid, før vi skrev til hinanden på facebook. Vi fik hinandens numre og skrev sammen på sms hele tiden.

Da vi havde skrevet sammen en del, aftalte vi, at vi skulle være sammen en dag. Vi skrev en del mere sammen, og til sidst spurgte han, om vi skulle komme sammen. Jeg kunne næsten ikke tage alt den glæde, der kom på én gang. Selv om vores forhold kun varede i to dage, har jeg ikke været mere forelsket end den første gang.

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MestLæste