Krop & Sind

Sådan føles det første kys

Af Julie Lund Mikkelsen 1. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sommerfugle i maven og bankende hjerte! Dit første kys glemmer du aldrig! Vi har samlet jer læseres første kysse-oplevelser her.

Suk, det første kys er noget helt specielt. Du har kriller i maven, hjertet hamrer løs, og du er nok en lille smule nervøs. Nogle af jer læsere fortæller her om det fantastiske, nervepirrende og uforglemmelige første kys!

Læserne fortæller om deres første kys!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Der var startet en ny dreng på min skole, som jeg syntes var så sød, men vi blev bare venner. En dag skulle vi til den samme fest, og på et tidspunkt under festen sad vi en flok udenfor og hyggede os. Fordi der ikke var siddepladser nok, endte jeg med at sidde på ham den sødes skød. Jeg tænkte ikke rigtig videre over det, indtil jeg kunne mærke, at han ligesom nussede mit lår lidt og holdt om mig. Da alle gik indenfor, sagde vi nærmest i kor, at vi blev siddende, fordi vi lige sad så godt. Så skete det! Den dreng, som jeg syntes var så forfærdelig dejlig, tog lige så stille mit hoved hen til sit og kyssede mig! Det var det dejligste kys, og jeg blev så glad og varm indeni!
Josefine

- Mit første kys var med min eks-kæreste, da vi var på lejrtur sammen med vores klasse og skulle sove i telt. Da vi havde sat teltene op, skulle vi finde ud af, hvor vi skulle sove. Jeg endte med at sove sammen med min eks-kæreste, min bedste veninde og en anden fra min klasse. Efter aftensmaden lagde vi os ind i vores telt og spillede kort. Da vi så skulle sove, lå min eks-kæreste og jeg og hyggede, og lige pludselig kyssede han mig! Det var bare så fantastisk! Det er det bedste, der er sket i mit liv.
Amanda

Læs også: Kys løs det er sundt!

- Jeg husker tydeligt mit første kys. Ham den søde og jeg havde aftalt at mødes et sted i nærheden af, hvor vi begge boede. Vi havde begge to været på ferie og havde savnet hinanden rigtig meget. Han var der allerede, da jeg kom, så jeg smed min cykel på græsset og gik hen til ham. Man kunne tydeligt mærke, at der var magi i luften mellem os. Først stod vi bare og holdt i hånden og holdt om hinanden. Han pressede mig lidt tættere på ham, og han var klar til at kysse mig. Da det var mit første kys, var jeg lidt nervøs og lagde derfor bare mit hoved på hans skulder. Men jeg tog mod til mig og drejede mit hoved op mod ham. Og så skete det! Vi kyssede mange gange i løbet af den aften, og for mig var det hele perfekt!
Line

- Mit første kys fik jeg, da jeg gik på efterskole i 9. klasse. Jeg var en meget forsigtig pige, så det var nok en af grundene til, at jeg ikke havde kysset nogen før. Der var den her dreng på skolen, som tydeligvis syntes, at jeg var sød, og jeg fik også et godt øje til ham. Til den første fest på efterskolen spurgte han, om jeg ikke havde lyst til at møde ham ovenpå. Jeg gik op ad trappen og ventede ikke særlig længe, før han også kom op. Han lagde armene om mig og begyndte at kysse mig. Jeg var i den syvende himmel og var den gladeste person til festen efter kysset. Jeg husker det som en god oplevelse, og nogle gange kilder det stadig i maven, når jeg tænker på det.
Sofie

Læs også: Stjernernes første kys!

- Mit første kys skete til min bedste venindes fødselsdag. Jeg har altid haft et lille crush på ham den søde, og da han ankom til festen, krammede han mig og sagde, jeg var rigtig flot her til aften. Jeg blev så glad og håbede bare, jeg ville komme til at snakke mere med ham, inden jeg skulle hjem! Senere på aftenen, da folk havde danset og var godt trætte, besluttede jeg mig for at gå hjem. Jeg havde lige fulgt min veninde ud til døren og vendte mig om for at gå indenfor igen, da han pludselig stod foran mig. Han tog min hånd, pressede mig op mod en mur og begyndte lige så stille at kysse mig. Det føltes bare helt rigtigt!
Selma

Hvordan var dit første kys? Eller venter du stadig <3

Herunder kan du se søde stjernekys!

Desødestestjernekys

MestLæste