Krop & Sind

Ældre kæreste – hot eller not?

Af Redaktionen 31. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad er fordelene, og hvad er ulemperne ved at have en ældre kæreste? Vi har lavet en liste om, hvad der er hot og not – se dem her!

Er du kærester med en lækker fyr, som er ældre end dig, eller har du et crush på en? Så tjek lige listen her, så du ved, hvad du skal glæde dig til og passe på.

HOT

Godt scoret! Dine veninder er helt sikkert lidt misundelige over, at du har fået scoret en ældre fyr. Selv om misundelse er en grim ting, så er det lidt fedt at være "hende med den ældre kæreste".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Han er mere moden. Han er ikke ligesom drengene på din alder - de kan jo godt være lidt barnlige. Han er lidt mere moden og har måske nogle spændende interesser?

Tag testen: Hvilken type kæreste skal du have?

Tryghed. Det er dejligt at have en kæreste, der passer på en, og man føler sig bare lidt mere sikker i armene på en ældre fyr.

Venner hver for sig. Han er fra en anden årgang end dig, og derfor kender han ikke så mange af dine venner. Derfor kan I have jeres venne-grupper for jer selv, og det er jo meget rart, at man kan være sammen med andre uden, at kæresten er der.

Forkælelse. Er han gammel nok til at have et fritidsjob, tjener han jo sine egne penge, og det vil sige, at han rigtig kan forkæle dig med små gaver, biografture eller frokost på en café. Lågsuus!

Erfaring. Han er ældre end dig, og derfor har han nok prøvet at kysse, kæle - ja, måske endda at have sex? Nogle gange er det rart at prøve disse ting med en dreng, som har prøvet det, og derfor kan fortælle om, hvordan det er, hvis man ikke selv har prøvet det.

Tjek læsernes historier: Min første gang

Ud og køre. Uuuh, måske er han gammel nok til at have en knallert eller måske en bil? Det er lidt sejt!

Lektie-hjælp. Bonus! Han er længere i skolen end dig. Det vil sige, han sikkert har lavet de præcis samme opgaver som dig. Slut med at bruge flere timer på en svær opgave!

Han forstår dig. Han har været igennem de samme teenageproblemer, som du først skal igennem nu. Forstår dine forældre dig ikke? Er dine veninder blevet underlige? Eller et helt tredje problem? Du kan altid snakke med ham om det.

Læs også: Dilemma - problemer med veninderne

NOT

"Klamt!" Nogle af dine venner eller klassekammerater kan reagere lidt voldsomt på, at du lige pludselig er sammen med en ældre fyr. De synes måske, at det er klamt, og selv om de nok bare er skide misundelige, er det aldrig rart at høre på.

Usikkerhed. Han er ældre end dig, og du er derfor den mindste i forholdet. Han kan nemt komme til at bestemme, fordi du er bange for, at han går fra dig, da han sagtens ville kunne score hende den flotte fra parallelklassen. Det er ikke sjovt, hvis man hele tiden er bange for, at han går fra en.

Læs også: Vær en god kæreste

Pigerne fra hans klasse. Der er måske nogle af dem, som er lidt forelskede i ham, så derfor kan de godt blive rigtig onde, når de finder ud af, at han har valgt en yngre pige.

Han har ikke tid. Han går i en højere klasse end dig - måske endda i gymnasiet. Derfor har han flere lektier at lave, og det kan godt være rigtig trist at blive aflyst på grund af hans dumme lektier.

Fester. Du har ikke været til så mange fester som ham og må sikkert ikke være ude til lige så sent som ham. Han gider ikke gå tidligt hjem med dig, så det giver dig et problem. Skal du gå hjem uden ham, eller skal du gå imod dine forældre? Svært valg, når man er forelsket!

Læs også: Drømmer du om en kæreste?

Ekskæresten. Er du ikke hans første kæreste, kan du meget vel have en jaloux eks, der kigger dig over skulderen. Er hun stadig forelsket i ham, kan du ikke undgå at skulle kæmpe for ham. Måske bliver han forelsket i hende igen?

Blind kærlighed. Du er så glad og stolt over at have scoret en ældre fyr, at du måske glemmer at tænke på dig selv. Du finder dig i mere, end du burde, og til sidst er det ham, der styrer showet.

Hvad synes du?

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MestLæste