Krop & Sind

Hjælp! Mit crush svarer ikke

Af Luise Gregersen 6. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er bare så irriterende at vente på, at dit crush svarer på dine beskeder. Vi giver dig de bedste råd til, hvad du skal gøre, hvis han eller hun ikke svarer.

Øv! Du har skrevet til dit crush på Facebook, og du kan se på det lille flueben nederst i samtalen, at han/hun har set din besked for flere timer siden. Hvorfor er det så lige, at du ikke har fået et svar endnu?

Læs også: 10 mega-irriterende ting, drenge siger

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er supernederen at vente på svar fra dit crush, og det kan være rigtig svært at lade være med at bombardere ham/hende med flere beskeder for at få svar. Men er det nu smart? Læs med her, hvor vi guider dig til, hvad du skal gøre, når dit crush ikke svarer på dine beskeder.

Drop "Hallo?"-beskederne
Hvis dit crush ikke svarer på din besked, kan det være fristende at sende en "Hallooo?"-besked - eller flere! Men pas på, for du kommer hurtigt til at virke desperat, hvis du sender alt for mange beskeder i træk. Og det er noget, der skræmmer de fleste drenge og piger langt væk! Undgå for alt i verden også vrede beskeder, hvor du sviner ham/hende til. Det er aldrig endt godt.

Giv ham en chance
Giv dit crush en chance for at svare! Det kan jo være, at han/hun er til fodbold, tager en lur eller bare ikke har tid til at svare lige nu. Det kan også sagtens være, at han/hun ikke aner, hvad han/hun skal skrive til dig og derfor er ekstra længe om at svare.

Læs også: 6 sikre flirteråd på sms

Hvor længe skal man vente på svar?
Det kan være svært at vide, hvor lang tid man skal vente, før man skriver igen for at høre, hvorfor man ikke får svar. Hvis din sidste besked indeholder et spørgsmål, som du gerne vil have svar på, så vent et par timer, før du skriver igen. Hvis din besked ikke var et spørgsmål, eller indeholdt noget der skal tages stilling til, bør du vente en dag eller to, før du tager kontakt igen.

Tal med dit crush
Hvis du ikke har fået svar længe, kan det være en god idé at tale med dit crush ansigt til ansigt - især hvis I ligefrem er eller har været kærester. Spørg stille og roligt, hvorfor han/hun ikke svarer. Men lad lige være med at tage hjem til ham/hende eller møde op de steder, hvor du ved, han/hun hænger ud. Det er lidt creepy. Tal i stedet med ham/hende i skolen, i klubben eller hvor I normalt ser hinanden.

Læs også: Hvis bare fyre forstod...

Kom videre
Hvis dit crush stadig undgår dig og ikke svarer på dine beskeder så træk på skuldrene og kom videre. Vis ham/hende, at du har bedre ting at tage dig til end at vente på, at du får et svar. Hvis personen ikke synes, at du fortjener svar på dine beskeder, så fortjener han/hun bestemt ikke dig.

Herunder kan du læse 10 ting, vi elsker ved drenge!

10tingvielskerveddrenge

De tænker bare anderledes end piger Det kan være vildt rart at få en drengs perspektiv på rigtig mange ting – uanset om det er en kæreste eller en rigtig tæt ven.
De er vildt gode til at give os opmærksomhed Indrømmet! Opmærksomhed er altså en ret rar ting, og det gør bestemt ikke noget, at det nogle gange kommer fra drengene.
De er gode til at holde på deres venner Drenge har tit venner helt tilbage fra børnehaven. Det er der selvfølgelig også nogle piger, der har, men mange skifter veninder i løbet af for eksempel skoletiden. Drenge er bare vildt loyale over for hinanden.
De er stærkere end os De fleste drenge er lidt stærkere af natur end piger, og det kan både være charmerende og behjælpeligt, hvis nu du for eksempel ikke kan få låget på din sodavand skruet af!?
De er så ligefremme Nogle gange kan vi piger pakke alt ind i gåder og det, der er sværere at finde ud af - hvor i mod drenge tit bare siger tingene ret meget, som de er.
De har masser af selvtillid At tro på sig selv er noget mange piger kunne være bedre til, faktisk kunne vi lære noget af drengene. Der er nemlig rigtig mange drenge, der tror RIGTIG meget på dem selv, og det er egentlig lidt misundelsesværdigt, ikke?
De er gode til at finde på sjove ting med deres venner Drenge er bare gode til at få idéer til, hvad man kan lave med sine venner. Nok ser de tv-serier og spiller PlayStation, men de spiller også bold, får masser af luft og udforsker alt.
De er gode til at sige nej Ja, det lyder lidt mærkeligt, men vi piger gør nok lidt for tit noget, som vi egentlig ikke har lyst til. Men man vil jo ikke såre den, der spørger, vel? Drenge derimod, de siger bare nej, når der er noget, de ikke gider! Slut!
De er megasjove (For det meste!) Man kan ikke komme uden om, at mange drenge bare er virkelig sjove at være sammen med. De er slet ikke bange for at gøre grin med sig selv, sige fjollede ting og halvdumme jokes.
De er drenge Simple as that … Vi elsker drenge for at være drenge!