Krop & Sind

15 mega-irriterende ting drenge siger

Af Luise Gregersen og Oliver Kokholm Ungermann 12. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Fyre er søde, dejlige og lækre, men nogle gange tænker de sig virkelig ikke om, inden de åbner munden. Vi har samlet de 15 mest irriterende ting, drenge kan sige til en pige.

Tænk før I taler drenge, og især hvis I har tænkt jer at sige nogle af de ting, vi har samlet herunder i galleriet! Det er bare et no-go!

Hvad er det mest irriterende, en dreng har sagt til dig? 

15mega-irriterendetingdrengesiger

Du kan lige så godt sige ligeud, at jeg ser forfærdelig ud. Hvis du ikke har noget pænt at sige, så ti venligst stille. På forhånd tak!

Du kan lige så godt sige ligeud, at jeg ser forfærdelig ud. Hvis du ikke har noget pænt at sige, så ti venligst stille. På forhånd tak!

Kan du se dem her? De hedder bryster, og du har gloet på dem den sidste time. Så du er tydeligvis klar over, at jeg ikke er en af drengene!

Hvem var det lige, der ringede dig op? Jeg bestemmer altså selv, hvad jeg putter i min krop. Også selv om det er chokoladekage til morgenmad og Snickers til aftensmad! 

Øh jo, du er bare ikke vild nok med mig! Hvorfor siger du det ikke bare, som det er?

Piger kan faktisk godt være i dårligt humør, uden at det skyldes menstruation, så hvis jeg er sur, er det højst sandsynligt, fordi du lige har sagt eller gjort noget, der er meganederen! 

Tror du, at jeg vågner om morgenen og ser sådan her ud? Nej, vel? Hvis jeg har lyst til at bruge en halv time på at glatte mit hår, så gør jeg det.

Og hvad er jeg så? Jeg ved godt, hun er megasmuk, men du har ikke en chance, så hvad med at give mig et kompliment i stedet? Argh!

Fordi det er for koldt at gå barfodet. Og hvad kommer det egentlig dig ved?

Seriøst? Jeg har lige skrevet en halv roman til dig i en sms - og så får jeg ikke andet svar end "Ok"?

Undskyld mig, men prøv du lige at bløde i fem dage, samtidig med at det føles som om du bliver sparket i maven? Nej vel? Det tænkte jeg nok.

Hold dine stødende fantasier for dig selv, tak! Og hvis jeg har, hvad kommer det så dig ved? 

Hvad er der med de kys?! Not. Your. Business!

Og det var ikke specielt drenget sagt, for havde du været en rigtig mand, ville du ikke dele alting op i ”drenge” og ”piger”!

Stop! Hvorfor råber du ikke bare, at du ser mig som en af drengene i stedet for at tvære det ud i ansigtet på mig hele tiden? Skal jeg også kalde dig for min BFF eller for en af pigerne?

Måske brokker vi os, fordi du siger sådan nogle tåbelige ting? Desuden var den kommentar ren drengebrok, så… duh!

MegetMere