bh
Helbred & balance

Ups! Særlig bh skaber vild vrede

Af Marie Søndergaard 7. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det her bh-firma skulle vist have tænkt sig lidt bedre om.

Alle bryster er forskellige, og vi er alle smukke, som vi er. Det er vigtigt at huske på, men det kan altså godt være lidt svært, når for eksempel bh-firmaer prøver at fortælle os noget andet!

Læs også: Er det her verdens mest vanvittige bh?

En fransk mor er blevet rigtig sur, efter hun var ude at købe en sports-bh sammen med sin 12-årige datter. De fandt en fin bh i størrelsen 70A, men før de nåede at købe den, kom moren til at se, hvad der stod på bh’ens mærke: ’Fjerner uperfektheder’!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det har hun skrevet om på Twitter, for hun mener ikke, at man skal fortælle unge piger, at der kan være fejl ved deres bryster, og mange andre har fulgt trop og er nu rigtig vrede på det franske bh-firma.

Læs også: Hvornår skal du gå med bh?

Firmaet har været ude at forklare sig med, at de ikke mente, der er noget ved brysterne, der ikke er perfekt – derimod skal det betyde, at bh’en ikke giver folder og andet i den stil på tøjet. Øhm, okay. Hvad tænker I om det her?

Herunder kan du læse stjernernes gode råd om selvtillid!

Stjernernesgoderådomselvtillid

- Der, hvor du føler dig allermest usikker på dig selv, er når alt din selvtillid er tabt, og du føler, at alle mennesker stirrer på dig og dømmer dig. Men det burde være omvendt. Du burde føle, at de, der kigger på dig, går op i dig. Det er noget, vi kan prøve at gøre for hinanden – følelsen af, at øjne udstråler støtte og ikke foragt, siger Miley Cyrus i ”Miles to Go”.
- Dine skønhedsfejl gør dig smuk, og de gør dig til den, du er - så vær dig selv og elsk dig selv, og så kan intet stoppe dig.
- Det, du synes om dig selv er langt vigtigere, end det andre synes om dig.
- Du skal være tro mod dig selv, og du skal ikke være bange, selvom nogle fortæller dig, at det, du gør, ikke er cool eller rigtigt. Jeg lover dig, du kommer ikke til at fortryde det, hvis du er tro mod dig selv og det, du elsker, for det er den eneste grund til, at jeg er, hvor jeg er i dag.
- Det er svært at være teenager, fordi man bliver så opmærksom på, hvad alle siger og tænker. Men der er ikke noget af det, der bestemmer, hvem du er som person, eller hvor succesfuld du bliver, medmindre du lader dem gøre det.
- Kast dine skuldre tilbage, tag rød læbestift på, smil og sammenlign aldrig dig selv med andre piger! Så ejer du rummet.
- Der er ikke noget interessant ved at se perfekt ud – så ryger pointen. Det tøj, du tager på, skal sige noget om dig, og hvem du er. Det er det vigtigste.
- Det er sejt at være sig selv. Det er ikke sejt at lade andre fortælle dig, hvad du skal gøre.
- Det mest attraktive ved en pige er selvsikkerhed. Du skal have det godt med dig selv, så andre også har det godt med dig. Lad være med at fokusere på de små negative detaljer, men arbejd med det, du kan lide ved dig selv.
- Min metode vil nok ikke hjælpe så mange. Men jo mere nøgen, jeg var, desto mere selvsikker blev jeg. Jeg var bare nødt til at se min frygt i øjnene, for du kan altid finde noget, du ikke er tilfreds med ved dig selv.

Læs mere om