Vi spærrede godt nok øjnene op, da vi læste om den her nye sports-BH, for man kan vist sagtens sige, at vi ikke rigtig har set noget lignende før. BH’en har nemlig en slags kniv indbygget, som piger kan bruge, hvis de bliver overfaldet på deres løbetur … Ææh, say what?

Læs også: Digital fingerring kan hjælpe dig

Kvinden bag BH’en hedder Jennifer Cutrona, og hun opfandt simpelthen den her BH, da hun sidste år oplevede at blive overfaldet under en løbetur. Heldigvis slap hun væk, og hun kom ikke noget til udover selvfølgelig at få sit livs værste forskrækkelse – og løbe ville hun stadig! Dagen efter oplevelsen kom hun derfor en lille kniv i sin BH, og siden har det udviklet sig til en hel kollektion af ”selvforsvars-BH’er”, som man kan købe på nettet. Ud over BH’en med en indbygget kniv kan man nemlig også købe en pepper spray-BH.

Læs også: Ny dansk app får dig sikkert hjem 

Selv om vi da godt kan se pointen i den her BH, så er vi alligevel ikke tilhængere af, at piger skal løbe rundt med våben i deres sports-BH’er – eller i det hele taget bare have våben på sig nogensinde! Og helt ærligt, indbyggede knive lyder altså også farligt for én selv, ik’? … Vi har tusind spørgsmål.

Hvad tænker du? Var det noget med en sports-BH til selvforsvar?

Læs her, hvordan du kan bevare motivationen, når der skal trænes ...

Yay! Forbliv motiveret til træning