Krop & Sind

Det kan du lave med kæresten i efterårsferien

Af Benedikte Brix 12. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du en af de heldige, der skal være sammen med kæresten i efterårsferien? Så tjek guiden til, hvad I kan lave sammen.

Efterårsmiddag for to
At tilbringe en rolig efterårsferie med sin kæreste betyder ikke, at I skal undvære en fin feriemiddag. Forbered et romantisk måltid sammen med din kæreste - måske skal I lave den i matchende forklæder? Slå jer ned i køkkenet og bag en lækker kage og andre søde retter, mens I krammer og kysser dagen væk. Når I sætter jer for at spise, smager det garanteret endnu bedre, fordi I har lavet det sammen.
Tip! Prøv at fodre hinanden med desserten.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Det sker i efterårsferien 2012

Ferie film-maraton
Sæt en hel dag af til afslapning med en masse filmhygge. Sæt et godt udvalg sammen bestående af dine og din kærestes yndlingsfilm. Hvilken en, synes du for eksempel, symboliserer helt vildt godt, hvem du er? Og hvilken er den sjoveste, du nogensinde har set? Del dem med din kæreste. Læg jer i sofaen eller i sengen og se filmene, mens I stopper jer fulde af popcorn, og hvad der ellers hører til den slags filmhygge.
Tip! Husk stearinlys.

Læs også: Sådan føles det første kys

Morgenmad på sengen
Det er ferie - det betyder, at I ikke skal tidligt op! Sov længe sammen og spis morgenmad på sengen, når I engang vågner. Det kan være, det på det tidspunkt er bedre betegnet som brunch. Gå i køkkenet og stabl en masse let morgenmad på en bakke - for eksempel yoghurt, æg og rundstykker - og tag hele molevitten med i seng. Så kan du og din kæreste nyde maden med en pude i ryggen og hinanden lige ved hånden.
Tip! Hvis du er virkelig overskudsagtig, kan I lave pandekager. Mums!

Læs også: Skal du ringe til ham?

Kærlige sedler
Brug ferien som en undskyldning for at fortælle din kæreste alle de ting, som måske er lidt svære at sige til hverdag. Skriv en sød seddel eller et brev til din kæreste. Der er ikke nogen mere romantisk måde at starte dagen på, end at læse en kærlighedserklæring. Put sedlen i din kærestes jakkelomme eller lignende.
Tip! I kan eventuelt bytte sedler, så du også får et kærligt brev at varme dig på.

Læs også: 9 ting, du ikke skal sige til en dreng

Planlæg den perfekte date
Medmindre du kender din kæreste meget godt, får du måske brug for lidt hjælp til det her. Sørg for ind i mellem at stille nogle spørgsmål, hvor du kan bruge svaret til en overraskelsesdate. For eksempel hvilken slags mad han godt kunne tænke sig at prøve, eller hvad hans yndlingsret er. Du kan også finde ud af, om han har en yndlingsfilm, eller om der måske er en, han ikke nåede at se, mens den gik i biografen. Find ud af, hvilke ting han altid har villet men aldrig har fået chancen for at prøve. Måske vil han gerne ud at klatre, hjem og spise sushi og så se Men in Black 3.
Tip! Hvis du har svært ved at finde svarene, så spørg en af din kærestes venner.

Læs også: Hvordan er det at være kærester?

Lav en skattejagt
Gem en gave, og send din kæreste på skattejagt i byen eller bare rundt i huset. Du kan skrive små spor ned, som kan lede på rette spor. For eksempel små sedler i skuffer og skabe, som din kæreste sandsynligvis kommer til at lede i. En ledetråd kan være: "Det første sted, vi mødte hinanden" eller: "Der, hvor du blev min" for eksempel.
Tip! Du kan også lægge spor ud i form af for eksempel karameller eller din kærestes yndlingsslik.

Læs også: Lækker læsning til efterårsferien 2012

Læs mere om

MestLæste