Krop & Sind

Hvordan er det at være kærester?

Af Stine Bødker Nielsen 9. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det ser så nemt ud på film, men hvordan er det egentlig at være kærester i virkeligheden? Få alle svarene her!

Endelig har du scoret ham den søde, som du har haft et crush på i månedsvis, og det er bare L.O.V.E! Men hvad nu? Hvordan er det liiige, man er rigtige kærester? Læs med her!

? Hvad skal vi lave?
Hvis I lige er blevet kærester, kan det være vildt sjovt at tage på hyggelige dates. I kan for eksempel tage i Tivoli, gå ture eller tage ud og spise. På den måde kan I lære hinanden lidt bedre at kende og skabe nogle gode minder, som gør jer endnu tættere som par. Det er en god idé at lære hinanden rigtig godt at kende, for så kan I slappe lidt mere af over for hinanden og slippe nervøsiteten. Det kan også være superhyggeligt at hænge ud hjemme hos én af jer. Her kan I være jer selv og snave løs, uden at jeres nysgerrige venner kan se det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Hvor godt kender dig og din kæreste hinanden?

? Hvor tit skal vi ses?
Det er meget forskelligt, hvor tit kærester har brug for at se hinanden. Nogle ses næsten hver dag, og andre ses næsten aldrig. Hvis man ikke ses så meget, kan det være fordi, ingen af jer rigtig tør tage initiativ til at ses. Det kan være en god idé at snakke lidt om det, så du ikke bliver ked af det, hvis du forventer, at I ses mere, end I rent faktisk gør. Vær ærlig og sig til ham, hvor tit du gerne vil ses - han vil helt sikkert også gerne se dig. Det er jo derfor, han kommer sammen med dig!

? Hvor tit skal vi snakke sammen?
Det kan være lidt nervepirrende at ringe til kæresten i begyndelsen af forholdet, men der er ikke noget i vejen for at sms'e og ringe sammen hver dag, hvis du har lyst. Bare pas på, at du ikke kommer til at spamme din kæreste alt for meget. Hvis du er lidt nervøs for at skulle ringe, så prøv at skriv til ham på facebook eller send en sms i stedet. Jo længere I kommer i forholdet, jo nemmere og mere naturligt bliver det at holde kontakten på telefonen.

Læs også: Drømmer du om en kæreste?

? Skal vi være kærester på facebook?
Ikke nødvendigvis. Det kan være rigtig romantisk at erklære sin kærlighed på facebook, især når man er nyforelsket og bare gerne vil fortælle hele verden, at man har fået en kæreste. Win! Det kan dog også blive irriterende, at alle folk kan se det, hvis I slår op. Snak med din kæreste om, hvad han har lyst til, inden du sender ham en anmodning. Så bliver du heller ikke skuffet, hvis det viser sig, han ikke har lyst.

? Skal vi have sex?
Hvis du har været sammen med din kæreste i et godt stykke tid, og du føler dig tryg ved ham, kan det gøre jer endnu tættere som kærester at have sex. Det betyder dog ikke, at man absolut skal have sex, bare fordi man er kærester. Sex skal komme, når I er parate til det - og så er det egentlig lige meget, at I officielt er kærester.

Læs også: Tjekliste - Er du klar til sex?

? Hvad hvis vi bliver uvenner?
Hvis du ikke har haft en kæreste før, er det meget normalt, at du ikke helt ved, hvordan du skal tackle det, når I bliver uvenner. Måske har han løjet for dig eller såret dig på en anden måde. Her kan det være en god idé at snakke roligt med ham om det, selv om du har lyst til at råbe og græde. Aftal, hvordan I vil gøre løse problemet fremtiden, så er det nemmere at komme videre. Husk, hvis en fyr sårer dig for meget, er han simpelthen ikke værd at samle på - du fortjener en sød kæreste, som behandler dig godt!

Læs også: Vær en god kæreste

? Skal vi møde hinandens familie?
I behøver ikke at møde hinandens familie lige til at starte med, men det kan være svært at undgå, hvis I tit besøger hinanden. Snak med hinanden om, hvor meget I har lyst til at have med hinandens familier at gøre. Det kan faktisk være superhyggeligt, og hvis forholdet bliver mere seriøst, er det også ret oplagt at hilse på familien. Husk, at jeres forældre vil jer det bedste - det er derfor, de er så nysgerrige!

Læs også: Når du skal møde hans forældre ...

MestLæste