Krop & Sind

Derfor slog han op med dig

Af Thomas Flindt 18. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du prøvet at blive droppet af en fyr uden at få en ordentlig grund? Her er otte ting, der kunne have fået ham til at slået op!

Hans venner
Drenge lytter utrolig meget til deres venner, og hvis bare en af dem har sagt til ham, at du ikke er god nok, så kan han blive meget påvirket af det - og det er også selv om, vennen slet ikke har noget at have det i. Ja, det er skørt!

Du var for nysgerrig
Drenge hader, hvis piger blander sig i deres ting. Det kan være alt fra at spørge for meget til at tjekke hans beskeder på telefonen eller facebook. Så pas på med at blive FOR nysgerrig.

Læs også: 10 drengetyper du gerne vil score

Mindreværd
Nogle drenge er vildt dårlige tabere, så hvis du har banket ham i Ludo, fået bedre karakterer end ham eller måske lavet en "tunnel" på ham til fodbold i skolegården, så kan han godt finde på at tage benene på nakken og skride. Totalt barnligt!

Klamt
Det er ikke særlig lækkert at få et kys af en, som lige har spist noget, som, man synes, er vildt ulækkert. Var han kræsen? Så kan det måske have været dine makrelmadder, der har skræmt ham væk. Ja, nogen drenge er sarte …

Læs også: Hvordan er det at være kærester?

Alt for genert
Var han supersød, når I var alene sammen, men når I var sammen med andre, opførte han sig pludselig vildt mærkeligt? Nogle drenge kan ikke lide at kysse, kramme og holde i hånd foran andre. Måske blev det for meget for ham?

Dine forældre
Dine forældre tjekkede ham selvfølgelig ud, da han var med hjemme hos dig. Og hvis han ikke har følt sig velkommen, eller hvis din far bare har fyret en smart kommentar af, som har gjort ham usikker, så kan han godt have brugt det som undskyldning over for sig selv. Men helt ærligt: Hvis han ikke kunne lide lugten i bageriet, så var han nok ikke drengen for dig alligevel?

Læs også: 3 kæreste-dilemmaer

Jalousi
Har du mange drengevenner, eller er du generelt populær i klassen? Drenge kan blive lige så hurtigt jaloux, som piger kan, og hvis det var tilfældet, så ville han enten blive en "pain in the ass" for dig eller slå op. Så er spørgsmålet bare: Hvad er bedst?

Du tog styringen
Drenge skal have lov til at være drenge - om omvendt. Piger kan godt komme til at bestemme lidt for meget, og når det sker, så flygter de fleste drenge. Pas på ikke at tage kontrollen over hans liv, men vær i stedet en del af det.

MegetMere