Krop & Sind

10 drengetyper du gerne vil score

Af Benedikte Brix 9. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvilken slags fyr skal du kigge efter? Få svaret her!

Der findes masser af fyre derude, og de er alle sammen forskellige. Alligevel kan du godt dele dem op i kategorier. Her er 10 søde typer at gå efter, når du leder efter en kæreste!

Læs også: 3 kæreste-dilemmaer

1. ROMANTIKEREN
Hot:
Han er aldrig bleg for at komme med blomster eller chokolade, og hvis du er til lange måneskinsture på stranden, søde sms'er og kærlighedsdigte, er det ham her, du skal gå efter!
Not: Det kan blive træls i længden at høre på alt det smukke, han oplever, og der er grænser for, hvor mange gange du gider glo på månen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. MUSIKEREN
Hot:
Der er bare et eller andet ved fyre, der er kreative. Han er spændende, fantasifuld og måske skriver han en sang til dig…
Not: Han kan være helt besat af sin musik, og det kan betyde, at du kommer i anden række. Derudover kan det være irriterende, hvis han for eksempel er helt vild med syrejazz, og det samtidig er det værste, du ved.

3. GAMEREN
Hot:
Gameren spiller enormt mange spil - enten på playstation, computer, x-box eller på alt - og det betyder, at han har lært at tænke logisk og ud af boksen. I spillene vinder man oftest, hvis man har en god strategi, så her er altså en fyr, der kan sætte en date sammen, der holder!
Not: Du kan godt regne med, at ham her synes, det er sjovere at holde LAN-party med gutterne end at bruge weekenden med dig. Vælg ham, hvis du selv er spiloman.

4. SPORTSNØRDEN
Hot:
Uhlala, her har vi en fyr, der går op i træning og måske også kost. Derfor har han en lækker veltrænet krop, og det er grund nok for os!
Not: Fjernsynet står på fodbold (igen), og han kan ikke komme med til din fødselsdag, fordi han har en vigtig kamp. Sportsnørden har dedikeret sit liv til sporten, og der er intet, der er vigtigere for ham. Vælg ham, hvis du selv går op i sport - så kan I træne sammen.

5. MACHOFYREN
Hot:
Han har en rå og maskulin udstråling, og han vil til hver en tid sørge for, at du har det godt. Machofyren passer på dig, så du kan opføre dig som det, du er: En prinsesse!
Not: Enten gør han dig blød i knæene, eller også giver han dig lyst til at slå hovedet ind i væggen. Machofyren er meget opmærksom på sit image, så han kan have svært ved at skeje ud og grine af sig selv, fordi det ikke er "mandigt". Han hader nok også udklædningsfester (og dem elsker vi!).

Læs også: Hvordan er det at være kærester?

6. DEN KLOGE
Hot:
Nu behøver du hverken google eller bruge lommeregner mere. Smart! Samtidig har vi her fat i en fyr, du faktisk kan tale med. Og så er han en god lektiehjælp.
Not: Hans intelligens gør ham til en evig vinder, når I diskuterer, og der er ikke den ting, han ikke ved. Det kan få dig til at føle dig dum, fordi han altid ved bedst.

7: DEN POPULÆRE
Hot:
Der er krudt i røven på den populære fyr, og I kommer ikke til at sidde stille. Han har masser af venner og finder altid på sjove ting at lave. Gør dig klar til at tage i biografen med hans venner og til fester hver weekend.
Not: Den populære fyr er - ja - populær, og det er han også hos pigerne. Derfor kan det være svært for dig at få ham for dig selv, og selv om I er alene, tikker der stadig sms'er ind på mobilen hele tiden. Han er ikke noget for dig, der har nemt ved at blive jaloux.

8: DEN VATTEDE
Hot:
Han er i kontakt med sin følsomme side, og sammen kan I diskutere livet, kærligheden og græde til "Twilight". Her er en fyr, der ikke er bange for at tale om sine følelser! Fantastisk!
Not: Vil du gerne trøste din kæreste i stedet for omvendt? Hvis ikke, kan den følsomme fyr godt blive lidt for meget. Måske er han også bange for edderkopper, mørke og højder.

9: BADBOY'EN
Hot:
Den slemme fyr har noget mystisk over sig, og du er helt vild med hans udstråling og rå attitude. En date med ham er spændende, og du ved aldrig helt, hvad der kommer til at ske.
Not: Badboy'en kan være en dårlig fyr, og du kan nemt få følelserne i klemme! Derudover er han ligeglad med, hvordan han opfører sig over for andre, og måske har han nogle dårlige venner…

10: DEN SØDE
Hot:
Han er så sød, så sød, og du får lov til at bestemme alting: Hvad I skal have at spise, hvor I skal hen på date og hvilken film, I skal se. Den søde fyr er også rigtig god til at huske at ringe og skrive, og så får du alle de komplimenter, du har brug for!
Not: "Det bestemmer du, det bestemmer du…" Det kan godt blive lidt kedeligt at være sammen med en fyr, der altid giver dig ret. Medmindre du har det bedst med at styre det hele.

Læs også: 9 ting du ikke skal sige til en dreng

Hvilken type fyr kan du bedst lide?

I galleriet kan du læse om ting, drenge gerne vil roses for!

5tingdrengegernevilrosesfor

Noget, drenge elsker, er, når de kan få piger til at grine eller være sjove, når de er sammen med deres venner. Derfor er noget at det bedste, du kan rose en dreng for hans humor! Grin af hans jokes, og fortæl ham, at du elsker, han altid kan få dig til at grine.
Foto: Shutterstock
Drenge elsker at blive beundret af piger. Hvis du giver ham ros, efter han har løst en svær opgave eller har vist sin seje viden inden for et område, vil han blive rigtig glad og stolt. Det kan for eksempel være, at han finder et dokument frem på din computer, som du troede, du havde slettet. Ellers kan du rose ham for at være sej til geografi, hvis han kan udpege den ø på et verdenskort, hvor du og din familie skal hen.
Foto: Shutterstock
Okay, vi kan altså ikke komme udenom, at de fleste fyre synes, det er ret fedt, at man ser dem som rigtige mænd, der kan beskytte en mod alt. Find derfor nogle ting ved ham, som du synes, er mandigt, og giv ham ros for det. Det kan for eksempel være hans muskler, hans højde, hans hænder eller noget helt tredje. Måske kan du også bare sige, at du føler dig tryg, når du lægger dig ind til ham – det elsker de fleste fyre at høre!
Foto: Shutterstock
De fleste drenge går op i at være en god beskytter. Det kan både gælde over for deres mindre søskende eller over for dig. Hvis du roser ham for at være god storebror eller for at være en god kæreste, vil han blive super stolt og smigret.
Foto: Shutterstock
De fleste drenge har en eller flere ting, som de elsker at gå op i. Og det er ofte meget forskelligt, hvad det er! Find derfor ud af, hvad hans interesser er, og ros ham for hans talent - eller hans ivrighed og vilje til at blive god til noget.
Foto: Shutterstock

Læs mere om