Konfirmation

Sådan var Julies konfirmation

Af Redaktionen 11. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har fulgt Julie, siden hun startede til konfirmationsforberedelse. Nu er hun blevet konfirmeret, og du kan læse om hendes dag lige her!

Så skete det! Jeg er blevet konfirmeret! Jeg havde bare den bedste dag, selv om jeg skulle tidligt op.

Jeg skulle konfirmeres klokken 10, så jeg skulle stå hos frisøren klokken 8. Det tog lidt tid at sætte håret, men jeg synes, det blev rigtig fint.

Læs også: Konfirmation: I kirke første gang.

Da jeg kom op i kirken, var jeg rimelig nervøs, men det gik dog okay. Da jeg kom ud af kirken stod nogle af mine venner ude foran med roser og kort til mig, og jeg blev hentet i min onkels seje Porsche!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: På jagt efter konfirmationskjolen.

Festen var rigtig hyggelig. Vi havde været nede og pynte op dagen før, så der var blevet rigtig flot. Maden var god, og der var helt vildt mange sjove indslag: Min mormor kom ind i et hundekostume, mine forældre viste 20 minutters hjemmevideo af mig som lille, og der var også nogen, der havde lavet en quiz for at teste, hvor godt gæsterne kendte mig, så det var en ikke helt så kedelig fest. Det var bare en god dag :)

Jeg fik virkelig også nogle gode gaver. Jeg fik en iPhone 4 af mine forældre. Den er jeg virkelig glad for!

Læs også: 10 don'ts til konfirmationen.

På Blå mandag var vi først ude og spise brunch sammen, og derefter tog vi i Tivoli. Det var ret koldt i Tivoli, men vi hyggede os da meget godt. Bagefter tog vi hjem til Christian fra klassen for at feste videre, selv om vi var meget trætte. Alt i alt har det bare været nogle skønne dage.

Læs også: Sådan planlægger du din Blå Mandag.

Dem, der skal konfirmeres næste år, kan godt glæde sig!

Kærlig hilsen Julie

MestLæste