Konfirmation

På jagt efter konfirmations-kjolen

Af Julie 8. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Julie har været ude for at finde den perfekte konfirmations-kjole og efter at have prøvet et hav af kjoler, fandt hun den perfekte konfirmationskjole.

I fredags var jeg ude og kigge på konfirmationskjole i København med min mor. Det var en super hyggelig dag, og vi fandt den perfekte konfirmationskjole.

Vi startede i Miss Nicolai, og det gjorde mig endnu mere forvirret. Der var rigtig mange kjoler, men også en del mennesker, og stemningen var rimelig hektisk. Hver gang jeg havde prøvet en kjole, skulle jeg prøve sko og sjal også, og jeg følte, at ekspedienterne havde travlt med, at jeg skulle vælge en kjole.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Følg Julie op til hendes konfirmation.

Da der var gået noget tid, og jeg havde prøvet et hav af kjoler, fandt jeg en, der var meget pæn, men jeg ville gerne vente med at købe den, hvis vi nu fandt en, der var bedre. Og det gjorde vi…

Vi gik ned ad Nørregade og kom til en lille butik, der hedder McM Cassis. Lige umiddelbart kunne vi ikke se nogle konfirmationskjoler, men der var et lille skilt i vinduet, hvor der stod: "Konfirmation 2012". Vi valgte at gå ind for at kigge.

Læs også: Få et flot konfirmations-look.

Der var ikke ret mange mennesker, og der var også kun få ekspedienter. Til gengæld var der rigtig hyggeligt, og der var ikke nogen, der havde travlt. Der var ikke så mange konfirmationskjoler, men dem, der var, var virkelig flotte. Og der hang den så: Kjolen!

Der hang kun en, og det var i min størrelse. Den sad perfekt og var lige den, jeg ledte efter. Derudover kan den bruges som fin festkjole efter konfirmationen. Der var ingen tvivl, så vi købte den selvfølgelig.

Læs også: Ideer til konfirmations-ønsker.

Bagefter fandt vi et hyggeligt sted, hvor vi kunne få te og kage :) På vej mod stationen gik vi gennem Strøget, og der fandt vi nogle flotte sko til kjolen. Vi kom forbi Lily, men vi gik ikke ind, for der har jeg været inde med en veninde.

Det var godt nok en kold dag, men det var det værd. Nu hænger kjolen på mit værelse, og skoene står nedenfor. Nøj, hvor jeg glæder mig til, jeg skal bruge det!!

MestLæste