Sådan planlægger du din Blå Mandag
konfirmation

Sådan planlægger du din Blå Mandag

Af Marie Lundorf Isaksen og Sidsel Jeppesen 9. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er det ved at være tid til konfirmation, og efter det skal du og din klasse jo på den fedeste Blå Mandag! Her er nogle ideer og tips til jeres Blå Mandag.

Sådan får du den fedeste Blå Mandag

Vi har samlet nogle gode tips til, når du og din klasse skal fejre jeres Blå Mandag. Tjek dem ud her:

• Begynd allerede nu at aftale, hvor du og din klasse skal hen på jeres Blå Mandag. I kan jo skrive nogle ideer ned på tavlen, efterhånden som I kommer i tanke om noget, der kunne være sjovt at lave.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

• Når I har fundet ud af, hvad I skal lave, så bestil togbilletter i god tid, så der ikke går noget galt.

• Lad være med at tage alle dine konfirmationspenge med på din Blå Mandag. Det er bedre at tage et hævekort med, så du kan hæve penge i løbet af dagen.

Læs også: Få lækkert konfirmations-hår.

• I kan eventuelt holde Blå Mandag en anden dag end mandag, hvor der ikke er så mange mennesker. En fredag ville jo være perfekt, så I ikke skal i skole næste dag.

• Tjek vejret, inden du tager af sted på din Blå Mandag. Det ville jo være ærgerligt at hoppe af sted i ballerinaerne, hvis det bliver regnvejr!

• Hold dine penge, kamera og mobil sikkert. Du kan eventuelt have det i en mobilpung eller i en lille taske, som du kan have foran dig, så du nemmere kan holde styr på dine værdifulde ting.

• Tag noget ordentligt fodtøj på, så du ikke får ondt i fødderne i løbet af dagen. Du skulle jo gerne kunne holde ud at gå hele dagen.

Få ideer til, hvad I kan lave på Blå Mandag her.

MestLæste