Blå Mandag
Konfirmation

Ideer til Blå Mandag

Af Line Sølvhøj Jensen 22. april 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mangler du ideer til, hvad du skal lave på din Blå Mandag efter konfirmationen? Vi har samlet nogle ideer til, hvordan du kan fejre din Blå Mandag.

Blå Mandag - What to do?

Det kan være megasvært at finde ud af hvad du og din klasse eller konfirmationshold skal lave af aktiviteter på jeres Blå Mandag. Her giver vi derfor et par idéer til, hvad I kan finde på!

En tur i Tivoli
Fra den 26. april og tre dage frem er der nogle helt specielle events for konfirmander i Tivoli. For 250 kroner får du nemlig entré, Turpas og et måltid. Og så kan du få lavet en særlig air brush tattoo i Blue Monday teltet, hvor du bagefter kan uploade billederne på Facebook.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En aktiv Blå Mandag
Er dig og dine veninder superaktive, så kan I bruge jeres Blå Mandag på at prøve en masse sjove aktiviteter. Hvad med at prøve at køre gokart, klatre på klatrevæg, tage ud og bowle eller tage en sjov dansetime et sted?

Hold Blå Mandag fest
Saml alle dine veninder eller hele din klasse til en hyggelig fest, hvor I kan fortælle om jeres konfirmation og hygge igennem. Hvem ved, måske er der her, du scorer ham den søde!

Hyggedag med din mor
Hvorfor ikke bare bruge dagen sammen med din mor og holde en total hyggedag? I kan jo tage på café og ud at shoppe. Din mor vil elske det, og måske er du heldig at få en lille konfirmationsgave mere!

Læs også: Bliv helt klar til konfirmationen.

En tur i biffen
Det er megahyggeligt at tage i biografen, og det er jo oplagt at bruge jeres Blå Mandag på at se en masse af de film, der går for tiden. Vi anbefaler helt klart "Remember Me", "An Education", "Alice i Eventyrland" og "Date Night".

Tag i vandland
Det er stadig ikke helt varmt udenfor, og så er det jo oplagt at tage i et vandland og nyde varmen. Du får også en lille forsmag på sommeren, fordi du endelig kan få lov til at tage din yndlings bikini på, og hvem ved - måske er der også nogle søde fyre!

Shop igennem
Hvis du har fået nogle penge i konfirmationsgave, så kan du jo bruge din Blå Mandag på at shoppe og købe det, du har ønsket dig. Her kan du måske blive inspireret til, hvad du skal købe for dine konfirmationspenge.

Hold Blå Mandag en anden dag
Måske er dig og dine veninder alt for trætte efter den store konfirmationsdag, og så kan I jo bare holde Blå Mandag en anden dag. I kan jo rykke den til om fredagen og tage i Tivoli, hvor der er Fredagsrock. Og det gode er, at så skal I ikke tidligt op og i skole næste dag.