Konfirmation

Bliv helt klar til konfirmationen

Af Redaktionen 29. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du er en af de heldige, der skal konfirmeres i år, får du her en huskeliste til at blive helt klar til den store dag!

* Få helt styr på hvor og hvornår, du skal konfirmeres, så dine gæster kan blive inviteret til det rigtige sted den rigtige dag.

* Lav en gæsteliste over, hvem du skal invitere.

Læs også: Konfirmation fra A til Å.

* Send invitationer af sted til dine gæster med adresse på kirken, adresse på festen og tidspunkter. Husk at skrive, hvornår de senest skal svare tilbage, om de kan, så I kan nå at bestille mad og drikke til alle.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

TIP!
Når du sender indbydelser ud til gæsterne, så tænk over, hvordan du godt kunne tænke dig, at festen bliver. Gør indbydelsen personlig og få den til at signalere, om din fest er traditionel, afslappet, eller om du holder den som en temafest, hvor folk skal være klædt ud.

* Find det helt rigtige tøj til konfirmationen, som passer til dig.

* Skriv en ønskeliste, så du har nogle ønsker parat, hvis folk spørger, hvad du ønsker dig. Husk at have ønsker i alle prisklasser.

* Planlæg en tale eller skriv en sang til din konfirmation, så du kan takke gæsterne og dine forældre. Se, hvordan du holder en tale her!

* Bordplanen skal også laves, og det er helt sikkert en god idé at lave den sammen med dine forældre. De har styr på, hvem af gæsterne der har det godt sammen. En bordplan kan være med til at skabe en god fest, hvis folk har det godt med dem, de sidder sammen med.