Krop & Sind

Sådan scorer du drømmefyren efter festen

Af Rikke Reffelt 6. oktober 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du har endelig talt med ham den lækre til en fest. I fik danset og snakket, og dine følelser for ham blev endnu større. Den næste dag..

# 1: Kommer han hen til dig i frikvarteret og taler personligt med dig.
# 2: Skriver han en sms til dig.
# 3: Kontakter han dig overhovedet ikke.

Hvis du svarede #1:
Skriv en sjov besked på hans MySpace- eller Facebook-side. På den måde viser du, at du tænker på ham og samtidig får du spillet bolden over på hans banehalvdel. Hvis drømmefyren svarer på dine flirtende beskeder, så skal du bare køre på! Giv ham en oplagt mulighed for at invitere dig ud ved at tale om en biograffilm, du bare glæder dig helt vildt til at se. Fortæl det med et smil på læben, så han ikke kan undgå at forstå sådan en lille hentydning!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du svarede #2:
Få øjenkontakt med drømmefyren næste gang, du ser ham - hold blikket et par sekunder længere, end du plejer. Hvis du smiler samtidigt, viser du tydeligt, at du kan lide ham. Hvis han fastholder dit blik, vil han helt sikkert gerne snakke med dig. Hvis han kigger væk, kan det være, at han er genert - spørg ham derfor om noget tilfældigt, som for eksempel: "Må jeg låne din blyant?". Hvis drømmefyren bliver ved med at give dig positive signaler, så find på undskyldninger for at tale og joke med ham! Hvis han virker imødekommende og interesseret, så er det bare med at flirte ekstra meget!

Hvis du svarede #3:
Prøv at komme tættere på drømmefyren på en tilfældig måde, for eksempel ved at hænge ud i den vennegruppe, som han går sammen med. På den måde vender han sig til at se dig. Hvis han begynder at tale med dig, er det et rigtig godt tegn, og så skal du holde øje med de signaler, han giver dig. Hvis drømmefyren ignorerer dig, er det nok fordi, at han ikke er interesseret, og så er det bedst at komme videre. Du har gjort præcis, hvad du kunne gøre. Man kan ikke styre andres følelser, og det lader til, at han ikke helt har opdaget, hvor skøn du er! Glem alt om ham og find en ny skøn drømmefyr i stedet!

Læs mere om

MestLæste