Konfirmation
Konfirmationsfest

Inspiration: Den perfekte konfirmationsgave til din veninde

Kristine Kjær 23. juni 2021
Selvom det kan være svært, er det ikke umuligt at finde konfirmationsgaver for under 150 kroner. Her får du den ultimative guide til at finde den perfekte konfirmationsgave til din veninde for under 150 kroner.

De perfekte konfirmationsgaver

Skal din veninde konfirmeres lige om lidt, og har du ikke fundet ud af, hvad du skal give hende i konfirmationsgave? Ligesom din egen konfirmation sikkert betyder rigtig meget for dig, så ved du også, hvor meget dagen betyder for din veninde. Derfor skal hun da have en konfirmationsgave, som hun bliver megaglad for, og som passer perfekt til hende. Måske har du endda også lyst til at give en gave, som er ekstra personlig – og en, som ikke er så dyr? Vi har samlet nogle gode idéer til, hvad du kan give din veninde i konfirmationsgave uden at vælte dit budget fuldstændig. 

Konfirmation

Sjov sammen

Det er sjovt at give konfirmationsgaver, som I kan få glæde af sammen. For eksempel et sjovt og afslørende spil til jeres mange tøseaftener eller en hyggelig oplevelse, som I kan dele sammen. Du kan for eksempel give din veninde en tur på cafe, som er en af de konfirmationsgaver, i begge vil se frem til. 

Noget fint til værelset

Din veninde vil helt sikkert blive glad for en fin, personlig konfirmationsgave til værelset, som minder hende om dig. Det kan være fine duftlys, et fedt pudebetræk eller en ramme, hvor du har sat et billede i af jer eller måske endda lavet en fin collage med alle jeres yndlingsbilleder og ting, som minder jer om jeres venskab! Du kan nemt lave en personlig konfirmationsgave på et lille budget, og her er det kun fantasien, der sætter grænser. I videoen nedenfor kan du se, hvordan du kan lave fine plakater til din veninde, som vil være oplagte konfirmationsgaver.

Gadgets

I elsker at tage selfies og bruge tid sammen på de nyeste apps og spil. Hvorfor ikke give din veninde en sej gadget til telefonen, som gør det endnu sjovere? Det kan være et fedt cover, som hun har ønsket sig, en selfiestang, en flot powerbank eller noget, som gør det sjovere at lytte til jeres yndlingsmusik. Så, hvis din veninde er vild med seje gadgets, er det en af de mere oplagte konfirmationsgaver. 

Læs også: Inspiration: Det skal du ønske dig i konfirmationsgave

Oplevelse 

En af de mere personlige konfirmationsgaver, er en oplevelse, du og din veninde kan lave sammen. Det kan være alt fra en biograftur til en picnic, en tur i svømmehallen (nogle steder har de endda sauna og spa) eller et sjovt event. Der findes masser af oplevelser på hjemmesider som oplevelsesgaver.dk, som kan bruges som de perfekte konfirmationsgaver, og som ikke koster så meget. 

Tip! En oplevelse kan også være en dag, som du selv arrangerer kun for hende. For eksempel en spadag hjemme hos dig, hvor du har købt ansigtsmasker, ting til fodbad, og hvor du plukker hendes øjenbryn og giver hende manicure, har bagt en kage og lader hende bestemme, hvilken film I skal se! Du kan også give hende en boks med 12 oplevelser - en til hver måned i et år. Det er en supersød og personlig konfirmationsgave, og den vil minde din veninde om hendes konfirmation hele året.

Beauty

Giv din veninde noget makeup eller beauty, som du ved hun elsker eller mangler. På den måde får hun en konfirmationsgave, som hun har brug for, og som ikke koster dig alverden. Eksempler på en gode konfirmationsgaver kunne være:

 • Mascara
 • Neglelak
 • Browkit
 • Lipgloss
 • Læbestift
 • Foundation/pudder/concealer
 • Contour-sæt (bronzer + highlighter)
 • Cremer
 • Spændende øjenmakeup
 • Nye makeuptrends (for eksempel fra NYX eller Sephora)
 • Rensesæt
 • Redskaber: Børster, pensler, blyantspidser, makeupsvampe osv.
 • Hårprodukter
 • Parfume
 • Spa-produkter, som I kan bruge sammen (ansigtsmaske, fodbadprodukter osv).

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Smykker, som betyder noget

En af de mest personlige konfirmationsgaver du kan give til din veninde, er et smykke, som betyder noget, for det kan hun altid gemme. Der er kommet mange fede smykkemærker på markedet, som gør, at et fint og personligt smykke ikke behøver at koste dig mere end 150 kroner. Det kan for eksempel være en sød venindehalskæde eller et armbånd med din venindes eller dit forbogstav på. Måske kender du endda din veninde så godt, så du ved, lige præcis hvilke øreringe, hun vil blive rigtig glad for. Hvis du køber et smykke, er der rigtig mange muligheder! 

Tip! Husk at tænke over om din veninde er til guld- eller sølvsmykker, hvis du vælger at købe et smykke til hende. 

Hjælp med drømmene

Drømmer I om at rejse sammen, tage på storshopping eller spare sammen til en fed koncert? Så er en af de mere kreative konfirmationsgaver, at hjælpe din veninde, med at udleve hendes drømme. Lige nu findes der virkelig mange sjove og pæne sparebøsser, som er megasejt som pynt på værelset, samtidig med at man kan spare op. En sparebøsse bliver til en ret personlig gave, hvis du skriver i et kort, hvad den skal spare sammen til!

Tip! Hvis du er rigtig sød, kan du lægge lidt penge i sparebøssen når du giver den, som en lille startkapital og en kærlig hjælp på vejen.

Tøj og accessories  

En af de mere praktiske konfirmationsgaver, er tøj! Men bare fordi det er praktisk, betyder det ikke, at det er kedeligt. Du er en af dem, som kender din venindes stil allerbedst og derfor vil du helt sikkert også være god til at finde noget tøj eller en fede accessories, som hun vil elske! Prøv at holde øje med hvad hun siger, hun mangler eller hvad hun går og kigger på, når I er ude og shoppe næste gang - hun kommer helt sikkert til at afsløre, hvad hun ønsker sig allermest. 

Læs mere om

MegetMere